Dodelijk ongeval in Geer

 Dodelijk ongeval in Geer

In Lens-Saint-Servais, deelgemeente van Geer, in de provincie Luik, is woensdagavond een 23-jarige vrouw om het leven gekomen bij een verkeersongeval. Dat is vernomen van de burgemeester.

De vrouw uit het Waals-Brabantse Orp-Jauche verloor rond 21.30 uur om nog onbekende reden de controle over het stuur van haar voertuig. De wagen botste eerst tegen een verkeerspaal en vervolgens tegen een muur. De vrouw raakte zwaargewond en overleed later op de avond aan haar verwondingen.

Het parket van Luik stuurde een gerechtelijk expert ter plaatse.

Bron:Belga


Bereken je boete

Actueel

 Schade door slecht wegdek?

Schade door slecht wegdek?

De slechte staat van de wegen in België is een feit dat niet ontkent kan worden. En niet alleen de wegen maar ook de fietspaden of voetpaden laten te wensen over. Wat kan u doen wanneer u schade geleden heeft ten gevolge van de slechte staat van de weg?

Lees meer
 Medische en psychologische herstelproeven

Medische en psychologische herstelproeven

Bij zware overtredingen zoals dronkenschap en rijden onder invloed van drugs of bij recidive wordt er door de rechtbank medische en/of psychologische testen opgelegd. U dient te slagen voor deze herstelproeven om uw rijbewijs terug te krijgen.

Lees meer
 GSM achter het stuur wordt strenger bestraft

Dinsdag 14 December 2021

GSM achter het stuur wordt strenger bestraft

Kamerleden Jef Van den Bergh (CD&V) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) hebben een wetsvoorstel ingediend waardoor het gebruik van een smartphone achter het stuur strenger wordt bestraft. Vanaf volgend jaar wordt deze overtreding beschouwd als een overtreding van de derde graad. Een direct gevolg daarvan is dat de boete verhoogd wordt van 116 euro naar 174 euro.

Lees meer
close menu 1u