Cliëntentevredenheid staat centraal!

 Cliëntentevredenheid staat centraal!

De kwaliteit van de dienstverlening staat bij INTOLAW centraal! Op regelmatige basis nodigen wij onze cliënten uit om onze dienstverlening te beoordelen. We doen dit aan de hand van een online vragenlijst. U kan deze hier raadplegen.

Tot op heden (Januari 2015) vulden 189 cliënten deze vragenlijst in. Hun antwoorden leren ons dat:

  • 98% tevreden is over de termijn waarbinnen wij hun dossier hebben opgevolgd
  • 96% onze dienstverlening zal aanraden bij vrienden, familie en collega's
  • 88% zich voldoende ondersteund en begeleid vond door onze medewerkers voor, tijdens en na de zitting, 9% had nog enkele suggesties tot verbetering

De antwoorden van onze cliënten worden gebruikt om onze dienstverlening verder te verfijnen.

Wenst u meer informatie aangaande deze vragenlijst of resultaten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hoeveel zal uw boete bedragen?

U beging een snelheidsovertreding, reed door het rood licht, werd betrapt op rijden onder invloed (alcohol, drugs, ...) of pleegde vluchtmisdrijf ?

U was betrokken in een verkeersongeval en zou hierbij iemand onopzettelijke letsels (al dan niet met de dood als gevolg) hebben toegebracht ?

De minimale- en maximale boetes en rijverboden dat de rechtbank voor deze overtredingen oplegt, liggen vaak zeer ver uit elkaar.


Actueel

 Action récursoire d’une assurance après un accident

Donderdag 24 Juni 2021

Action récursoire d’une assurance après un accident

Après un accident où un assuré est reconnu fautif et sous l’influence de l’alcool notamment, l’assurance dispose d’un droit de recours, également appelé action récursoire. Intolaw explique dans cet article ce qu’il faut savoir sur cette action, les notions principales liées au recours, ainsi que les réflexes à avoir dans pareille situation.

Lees meer
 Correctiemarges op snelheidsovertredingen verdwijnen! Wat zijn de gevolgen?

Maandag 21 Juni 2021

Correctiemarges op snelheidsovertredingen verdwijnen! Wat zijn de gevolgen?

Huidig minister van Justitie Vincent van Quickenborne kondigde recent enkele maatregelen aan om de verkeersveiligheid te verhogen en hardrijders aan te pakken. Meer concreet zullen de correctiemarges die het openbaar ministerie toepast op snelheidsovertredingen worden weggewerkt. Maar wat wil dit nu concreet zeggen? En welke gevolgen heeft dit voor personen die te snel rijden?

Lees meer
 Verkeersboetes in Duitsland: wat moet ik betalen?

Dinsdag 15 Juni 2021

Verkeersboetes in Duitsland: wat moet ik betalen?

Als men Duitsland zegt, zal één van de eerste dingen waaraan je denkt de Duitse Autobahn zijn. Het ontbreken van een snelheidslimiet op bepaalde delen van de Duitse wegen spreekt menig vakantieganger en autoliefhebber aan. Maar laat je zeker niet vangen, ook in Duitsland zijn de gevolgen voor een snelheidsovertreding niet te onderschatten.

Lees meer
close menu