Cliëntentevredenheid staat centraal!

 Cliëntentevredenheid staat centraal!

De kwaliteit van de dienstverlening staat bij INTOLAW centraal! Op regelmatige basis nodigen wij onze cliënten uit om onze dienstverlening te beoordelen. We doen dit aan de hand van een online vragenlijst. U kan deze hier raadplegen.

Tot op heden (Januari 2015) vulden 189 cliënten deze vragenlijst in. Hun antwoorden leren ons dat:

  • 98% tevreden is over de termijn waarbinnen wij hun dossier hebben opgevolgd
  • 96% onze dienstverlening zal aanraden bij vrienden, familie en collega's
  • 88% zich voldoende ondersteund en begeleid vond door onze medewerkers voor, tijdens en na de zitting, 9% had nog enkele suggesties tot verbetering

De antwoorden van onze cliënten worden gebruikt om onze dienstverlening verder te verfijnen.

Wenst u meer informatie aangaande deze vragenlijst of resultaten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hoeveel zal uw boete bedragen?

U beging een snelheidsovertreding, reed door het rood licht, werd betrapt op rijden onder invloed (alcohol, drugs, ...) of pleegde vluchtmisdrijf ?

U was betrokken in een verkeersongeval en zou hierbij iemand onopzettelijke letsels (al dan niet met de dood als gevolg) hebben toegebracht ?

De minimale- en maximale boetes en rijverboden dat de rechtbank voor deze overtredingen oplegt, liggen vaak zeer ver uit elkaar.


Actueel

 Daar is de zon, daar is de BOB-campagne

Vrijdag 01 Juli 2022

Daar is de zon, daar is de BOB-campagne

‘Deze keer ben ik BOB’ luidt de titel van de nieuwe BOB-zomercampagne. Dat België uitermate slecht scoort in een Europees onderzoek naar alcohol achter het stuur, toont het blijvende belang van dergelijke campagnes aan.

Lees meer
 Nieuwe wet voor de elektrische step

Woensdag 29 Juni 2022

Nieuwe wet voor de elektrische step

De regels voor elektrische steps staan op het punt te veranderen als gevolg van een wijziging in de verkeerswetgeving. Deze wijzigingen treden in werking op 1 juli 2022. Intolaw biedt u een overzicht van de wijzigingen die van kracht zullen worden:

Lees meer
 Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

Donderdag 16 Juni 2022

Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

De objectiviteitsclausule is een clausule die wettelijk aanwezig moet zijn in alle rechtsbijstandverzekeringspolissen. Maar wat is het doel ervan, wanneer kan er een beroep op worden gedaan en wat met de mogelijke kosten bij de toepassing ervan? De advocaten van Intolaw vatten in dit artikel samen wat u moet weten over de objectiviteitsclausule in België

Lees meer
close menu 1u