Cliëntentevredenheid staat centraal!

 Cliëntentevredenheid staat centraal!

De kwaliteit van de dienstverlening staat bij INTOLAW centraal! Op regelmatige basis nodigen wij onze cliënten uit om onze dienstverlening te beoordelen. We doen dit aan de hand van een online vragenlijst. U kan deze hier raadplegen.

Tot op heden (Januari 2015) vulden 189 cliënten deze vragenlijst in. Hun antwoorden leren ons dat:

  • 98% tevreden is over de termijn waarbinnen wij hun dossier hebben opgevolgd
  • 96% onze dienstverlening zal aanraden bij vrienden, familie en collega's
  • 88% zich voldoende ondersteund en begeleid vond door onze medewerkers voor, tijdens en na de zitting, 9% had nog enkele suggesties tot verbetering

De antwoorden van onze cliënten worden gebruikt om onze dienstverlening verder te verfijnen.

Wenst u meer informatie aangaande deze vragenlijst of resultaten, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hoeveel zal uw boete bedragen?

U beging een snelheidsovertreding, reed door het rood licht, werd betrapt op rijden onder invloed (alcohol, drugs, ...) of pleegde vluchtmisdrijf ?

U was betrokken in een verkeersongeval en zou hierbij iemand onopzettelijke letsels (al dan niet met de dood als gevolg) hebben toegebracht ?

De minimale- en maximale boetes en rijverboden dat de rechtbank voor deze overtredingen oplegt, liggen vaak zeer ver uit elkaar.


Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u