Brusselse politie betrapte in 3 maanden tijd 14.394 hardrijders

 Brusselse politie betrapte in 3 maanden tijd 14.394 hardrijders

In de loop van de maanden april, mei en juni heeft de Brusselse lokale politie de snelheid van maar liefst 4.571.291 wagens gecontroleerd en 14.394 daarvan hielden zich niet aan de toegelaten snelheid. Één automobilist reed zelfs 160 km/u in de Rogiertunnel terwijl een andere 155 km/u haalde in de Jubelparktunnel. In totaal werden 33 rijbewijzen ingetrokken.

De mobiele controleposten van de Brusselse politie controleerden in deze maanden 401.117 wagens. Op basis van die controles werden 1.805 processen-verbaal opgesteld en kregen 4.742 chauffeurs een onmiddellijke inning in de brievenbus. De vaste camera's controleerden dan weer 4.170.084 wagens, wat leidde tot 6.493 onmiddellijke inningen en 1.354 processen-verbaal. Door deze camera's werden ook 53 bestuurders betrapt die het rood licht negeerden en 6 bestuurders die niet alleen door rood reden, maar zich ook niet aan de snelheidsbeperking hielden.

Bron: BELGA


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u