Bestuurder van quad overleden na botsing tegen tractor in Kruishoutem

 Bestuurder van quad overleden na botsing tegen tractor in Kruishoutem

In het Oost-Vlaamse Kruishoutem is een bestuurder van een quad vrijdagmiddag om het leven gekomen bij een aanrijding met een tractor. De omstandigheden van het ongeval worden nog onderzocht, zegt de Oudenaardse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.

Het ongeval gebeurde rond 13 uur in de Meirestraat. De quad kwam in een bocht in frontale botsing met een tractor die uit de andere richting kwam. De bestuurder werd weggekatapulteerd en was op slag dood.

De exacte omstandigheden zijn nog niet duidelijk. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan voor verder onderzoek. Het slachtoffer is een 50-jarige man uit Kruishoutem. Door het ongeval was de Meirestraat een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.

KRUISHOUTEM 10/07 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u