Bestuurder overleden na klap tegen boom in Lille

 Bestuurder overleden na klap tegen boom in Lille

Op de Turnhoutsebaan in Gierle, een deelgemeente van Lille in de Antwerpse Kempen, is maandagochtend omstreeks 9 uur een wagen tegen een boom terechtgekomen en in brand gevlogen. De bestuurder heeft het ongeval niet overleefd. Dat zegt de lokale politie van Turnhout. De Turnhoutsebaan (N140) was na het ongeval een hele tijd volledig afgesloten voor het verkeer.

Vermoedelijk werd de crash veroorzaakt door gladheid op de weg; er zouden alvast geen andere voertuigen bij betrokken zijn geweest.

De Turnhoutse afdeling van het parket van Antwerpen heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval in kaart te brengen.

Het slachtoffer was volgens het parket een 21-jarige jongeman uit Gierle zelf.

ANTWERPEN 23/11 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Schade door slecht wegdek?

Schade door slecht wegdek?

De slechte staat van de wegen in België is een feit dat niet ontkent kan worden. En niet alleen de wegen maar ook de fietspaden of voetpaden laten te wensen over. Wat kan u doen wanneer u schade geleden heeft ten gevolge van de slechte staat van de weg?

Lees meer
 Medische en psychologische herstelproeven

Medische en psychologische herstelproeven

Bij zware overtredingen zoals dronkenschap en rijden onder invloed van drugs of bij recidive wordt er door de rechtbank medische en/of psychologische testen opgelegd. U dient te slagen voor deze herstelproeven om uw rijbewijs terug te krijgen.

Lees meer
 GSM achter het stuur wordt strenger bestraft

Dinsdag 14 December 2021

GSM achter het stuur wordt strenger bestraft

Kamerleden Jef Van den Bergh (CD&V) en Joris Vandenbroucke (Vooruit) hebben een wetsvoorstel ingediend waardoor het gebruik van een smartphone achter het stuur strenger wordt bestraft. Vanaf volgend jaar wordt deze overtreding beschouwd als een overtreding van de derde graad. Een direct gevolg daarvan is dat de boete verhoogd wordt van 116 euro naar 174 euro.

Lees meer
close menu 1u