Bestuurder overleden na klap tegen boom in Lille

 Bestuurder overleden na klap tegen boom in Lille

Op de Turnhoutsebaan in Gierle, een deelgemeente van Lille in de Antwerpse Kempen, is maandagochtend omstreeks 9 uur een wagen tegen een boom terechtgekomen en in brand gevlogen. De bestuurder heeft het ongeval niet overleefd. Dat zegt de lokale politie van Turnhout. De Turnhoutsebaan (N140) was na het ongeval een hele tijd volledig afgesloten voor het verkeer.

Vermoedelijk werd de crash veroorzaakt door gladheid op de weg; er zouden alvast geen andere voertuigen bij betrokken zijn geweest.

De Turnhoutse afdeling van het parket van Antwerpen heeft een verkeersdeskundige aangesteld om de precieze omstandigheden van het ongeval in kaart te brengen.

Het slachtoffer was volgens het parket een 21-jarige jongeman uit Gierle zelf.

ANTWERPEN 23/11 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u