AWV voert vanaf dinsdagnacht onderhoudswerken uit aan Brusselse ring

 AWV voert vanaf dinsdagnacht onderhoudswerken uit aan Brusselse ring

Het Agentschap Wegen en Verkeer laat vanaf dinsdagnacht gedurende enkele nachten tussen 21 uur en 5.30 uur onderhoudswerken uitvoeren aan de Brusselse ring tussen de bocht van Vorst en de oprit Drogenbos/Ruisbroek en dit zowel aan de binnen- als buitenring. Tijdens deze werken zullen enkele opstuwingen in het wegdek worden vlakgefreesd.

"Het is momenteel niet precies in te schatten hoeveel nachten de aannemer nodig zal hebben om deze werken uit te voeren. Plaatselijk zullen afhankelijk van de stand van de werken over een afstand van maximum 1 km één tot twee rijstroken worden afgesloten. We verwachten dat de verkeershinder beperkt zal zijn", aldus Anton De Coster, woordvoerder van het Agentschap Wegen en Verkeer Vlaams-Brabant.

LEUVEN 08/12 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 De regresvordering

Vrijdag 12 Augustus 2022

De regresvordering

U bent verantwoordelijk voor een verkeersongeval dat schade heeft veroorzaakt aan een andere weggebruiker. U denkt dat u gedekt bent door uw WAM-verzekering. Enkele maanden na het ongeval ontvangt u echter een brief van uw verzekeringsmaatschappij waarin zij u vraagt de bedragen terug te betalen die zij aan de benadeelde partij van het ongeval heeft betaald. Is dit legaal?

Lees meer
 Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wanneer is er sprake van vluchtmisdrijf?

Elke week vind je wel een bericht over een ongeval met vluchtmisdrijf. Een bestuurder veroorzaakt een ongeluk maar vlucht weg in paniek. Het kan zowaar iedereen overkomen. In dit artikel gaan de gespecialiseerde advocaten dieper in op de voorwaarden om van vluchtmisdrijf te spreken.

Lees meer
 Wat is de bebouwde kom?

Woensdag 03 Augustus 2022

Wat is de bebouwde kom?

De bebouwde kom is een zone die bestaat uit bebouwing langs de openbare wegen. Een zone bestaat uit één of meerdere openbare wegen waarvan het begin en einde wordt aangeduid door een zonebord.

Lees meer
close menu 1u