AWV verwacht week nachtelijke hinder op Antwerpse ring door werken

 AWV verwacht week nachtelijke hinder op Antwerpse ring door werken

Op de Antwerpse ring (R1) vinden tijdens de nachten van 7 tot en met 14 december herstellingswerken plaats in de richting van Nederland, waardoor er plaatselijk telkens een aantal rijstroken zullen worden ingenomen en er dus verkeershinder mag verwacht worden. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) donderdag. Tijdens de nachten van 9, 10 en 17 december wordt er bovendien ook nog eens gewerkt aan seinbruggen over de ring, waarvoor het verkeer af en toe kortstondig onderbroken zal worden.

Bij de herstellingswerken zal de verharding in het doorgaand gewapend beton van het wegdek op verschillende plekken vernieuwd worden. Om de hinder te beperken, zal er enkel van 21 uur 's avonds tot ten laatste 6 uur 's ochtends gewerkt worden. De precieze locatie van de werfzone varieert van nach t tot nacht. AWV kan wel al zeggen dat de oprit van de R1 naar de E19 richting Brussel afgesloten zal zijn tijdens de nacht van 12 december tussen 23 en 7 uur. Het verkeer naar de E19 moet dan verderop de afrit Borgerhout nemen om vervolgens te keren richting Gent en dan de oprit naar de E19 te nemen.

De werken aan de seinbruggen vinden in beide richtingen plaats: op 9 december enkel richting Nederland, op 10 december richting Gent en op 17 december aan het complex Antwerpen-Oost.

ANTWERPEN 03/12 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Woensdag 19 Juni 2024

Intolaw maakt het recht toegankelijk dankzij innovatie

Wat is er mogelijk als je AI, LLM en OCR-technologie toepast in een traditionele sector als de advocatuur? Veel, zo blijkt. Heel veel! Als innovatief advocatenkantoor zijn wij trots om een pioniersrol te vervullen op vlak van technologie. Wij geloven in de toegevoegde waarde van technologie en zeker in de advocatuur.

Lees meer
 Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Donderdag 30 Mei 2024

Digitale evolutie binnen de advocatuur dankzij AI

Van aannemers tot zorgverleners: vrijwel elke beroepscategorie ging na de doorbraak van AI op zoek naar toepassingsmogelijkheden binnen hun vakgebied. Al die tijd bleef het stil in de advocatuur. Intolaw, een data-driven advocatenkantoor gespecialiseerd in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, doorbreekt nu die stilte door een samenwerking met MIC aan te kondigen. “In de advocatuur is er nog steeds een mentaliteitswijziging nodig als het aankomt op innovatie en technologie. De advocatuur mag niet blind zijn voor de realiteit en we hopen dat we anderen kunnen inspireren om dezelfde weg te bewandelen” stelt Intolaw oprichter Jeroen Vande Sijpe.

Lees meer
 Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

Woensdag 22 Mei 2024

Ken jij het verschil tussen het strafregister en een attest van goed gedrag en zeden?

In België zijn zowel het strafregister als het attest van goed gedrag en zeden documenten die belangrijke informatie over het strafrechtelijke verleden van een persoon bevatten. Hoewel ze vaak door elkaar gehaald worden, hebben ze verschillende doelen. In dit artikel wordt het onderscheid tussen deze twee documenten verduidelijkt.

Lees meer
close menu 1u