Autobestuurder neergestoken bij verkeersagressie in Ninove

 Autobestuurder neergestoken bij verkeersagressie in Ninove

In het Oost-Vlaamse Ninove is een autobestuurder maandagnamiddag zwaargewond geraakt toen hij neergestoken door een andere autobestuurder bij een geval van verkeersagressie. Dat werd vernomen bij de hulpdiensten. De Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen kan nog geen informatie geven omdat de verdachte nog niet verhoord werd.

De feiten gebeurden aan de Denderkaai in Ninove. Volgens de eerste informatie ontstond er een ruzie tussen de twee bestuurders over een parkeermanoeuvre. Tijdens een vechtpartij stak de ene autobestuurder de andere neer met een mes. Het slachtoffer werd geraakt in de rug en werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar hij zou niet in levensgevaar verkeren. De verdachte kon opgepakt worden.

Het parket kan vermoedelijk pas dinsdag meer informatie geven over de feiten, zegt woordvoerster Julie van Hoorebeke.

NINOVE 24/08 (BELGA)


Bereken je boete

Actueel

 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
 "The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

"The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now."

Als Intolaw zijn we constant aan het zoeken hoe we kunnen verbeteren, leren en groeien. Het krijgen en geven van feedback is cruciaal in dit proces. Optimaliseer wat goed is en verbeter wat beter kan. Volledige transparantie! Dat is dan ook de reden geweest om twee jaar geleden een samenwerking met TrustPilot aan te gaan. Dat we vandaag de mijlpaal kunnen vieren van onze 1000ste review gaat dan ook niet ongemerkt voorbij. We zijn dan ook trots dat we het label “excellent” verdienen dankzij een score van 4,7 op 5.

Lees meer
close menu 1u