Auto twee jaar lang zoek na vergeten parkeerplaats

 Auto twee jaar lang zoek na vergeten parkeerplaats

Na meer dan twee jaar is de auto van een gepensioneerde dame in Duitsland weer teruggevonden. De destijds 83-jarige automobiliste was in oktober 2012 gaan shoppen in Wiesbaden.

Achteraf kon ze zich maar niet herinneren waar ze haar wagen had achtergelaten. Ook de politie slaagde er niet in het voertuig op te sporen.

Pas begin deze week werd in het stadsdeel Biebrich een personenwagen opgemerkt, die zonder nummerplaten op de parking van een supermarkt stond. Het ging om het vermiste voertuig.Teruggeven kon niet meer, de eigenares was volgens de politie inmiddels overleden. 


Bereken je boete

Actueel

 Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Donderdag 19 Augustus 2021

Belgische wetgeving over alcohol in het verkeer

Rijden onder invloed van alcohol is uiteraard een strafbaar feit. Maar wat zijn de verschillende gevolgen van rijden onder invloed in België? In dit artikel legt Intolaw de belangrijkste begrippen uit, de mogelijke tests en analyses in België, alsook de belangrijkste gevolgen en mogelijke sancties in geval van een bewezen hoog alcoholgehalte.

Lees meer
 Hoe flitst een flitspaal?

Dinsdag 17 Augustus 2021

Hoe flitst een flitspaal?

Rijd je sneller dan toegelaten of door het rood licht, dan heb je mogelijks al kennisgemaakt met de werking van een flitspaal. Maar weet je hoe een flitspaal eigenlijk werkt? Met andere woorden: hoe flitst een flitspaal? Daarnaast bekijken we ook de verschillende soorten flitspalen en hoeveel flitspalen er in België staan.

Lees meer
 Hoe betaal ik een verkeersboete?

Maandag 16 Augustus 2021

Hoe betaal ik een verkeersboete?

Onlangs een verkeersboete in de bus ontvangen? In dit document overlopen we de verschillende mogelijkheden om deze verkeersboete te betalen, de boete te betwisten of een ongeldige betaling te corrigeren. Heeft u na het lezen van dit artikel toch nog vragen? Contacteer dan gerust de experten van Intolaw om gratis advies te vragen en een antwoord op uw vragen te krijgen.

Lees meer
close menu 1u