Auto belandt tegen gevel van café in Antwerpen, meerdere gewonden

 Auto belandt tegen gevel van café in Antwerpen, meerdere gewonden

In Antwerpen is zaterdagavond een auto tegen de gevel van een café gereden. Bij het ongeval was ook een tweede wagen betrokken. Er zouden een aantal personen gewond zijn geraakt, maar over hun toestand bestaat nog geen duidelijkheid.

Het incident deed zich voor rond 19.15 uur, op de hoek van de Lange Beeldekensstraat en de Pothoekstraat, vlakbij het Antwerpse Stuivenbergziekenhuis. Volgens de Antwerpse politie gebeurde er een aanrijding en kwam een auto terecht tegen de gevel van café De Reiger, die beschadigd raakte. Bij een van de wagens is er sprake van vluchtmisdrijf door de persoon of personen die in de wagen zaten. De betrokkenen worden opgespoord.

Bij het ongeval raakten meerdere personen gewond, maar er bestaat nog geen duidelijkheid over hun toestand. Volgens de brandweer werden mogelijk omstanders bij het café geraakt.

De brandweer kwam ter plaatse voor nazicht van de stabiliteit van de gevel en moest een aantal stutwerkzaamheden uitvoeren. 

ANTWERPEN 25/01 (BELGA) 


Bereken je boete

Actueel

 Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

Donderdag 16 Juni 2022

Wat is het doel van de objectiviteitsclausule in een verzekeringscontract?

De objectiviteitsclausule is een clausule die wettelijk aanwezig moet zijn in alle rechtsbijstandverzekeringspolissen. Maar wat is het doel ervan, wanneer kan er een beroep op worden gedaan en wat met de mogelijke kosten bij de toepassing ervan? De advocaten van Intolaw vatten in dit artikel samen wat u moet weten over de objectiviteitsclausule in België

Lees meer
 Rijden tijdens een rijverbod

Woensdag 18 Mei 2022

Rijden tijdens een rijverbod

Kreeg je een rijverbod, maar werd je toch betrapt op het rijden door de politie? Lees hier wat de mogelijke sancties zijn en of je een eventuele verzwaring van straf riskeert.

Lees meer
 Stilstaan op een overweg

Dinsdag 17 Mei 2022

Stilstaan op een overweg

Heb je weleens de verkeerde inschatting gemaakt, door toch nog de overweg over te steken wanneer het verkeer belemmerd was, waardoor je uiteindelijk stil kwam te staan op een overweg? Dit is strafbaar en kan daarnaast ernstige gevolgen met zich meebrengen.

Lees meer
close menu 1u