Bent u het niet eens met uw verzekeraar?

U bent het, als verkeersslachtoffer of als dader, niet eens met het voorstel van uw verzekeraar! In dit geval kan u beroep doen op de objectiviteitsclausule dat voorzien is in elke rechtsbijstandverzekering. De “objectiviteitsclausule” is een verplichte bepaling in iedere rechtsbijstandsverzekering welke is bedoeld om u te beschermen wanneer u niet akkoord gaat met de richting die uw rechtsbijstandsverzekeraar inslaat voor de recuperatie van uw schadevergoeding of voor de verdediging van uw belangen.

Vul onderstaand formulier in en ons team van specialisten bezorgt u geheel vrijblijvend meer informatie betreffende uw mogelijkheden.

Wenst u meer informatie omtrent uw rechten na een verkeersongeval?

 

Ons kantoor is gespecialiseerd in het verkeersrecht en behandelt zaken over volledig België. Wij geloven in het verlenen van een vrijblijvend en eerste gratis advies zodat u weet wat uw rechten en mogelijkheden zijn.
U kan aan ons een volledig vrijblijvend  eerste GRATIS ADVIES  vragen via onderstaand formulier. U kan ook steeds een bericht met uw vraag sturen via whats app op het nummer 0499/81.72.82 of bellen naar 09/265.00.65.
 

Maak gebruik van de objectiviteitsclausule!

Vul dit formulier in en onze specialisten nemen contact op met u om uw mogelijkheden te bespreken.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van uw schadevergoeding (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze specialisten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.