Bereken de boete voor uw snelheidsovertreding

U beging een snelheidsovertreding en u wenst uw snelheidsboetes te berekenen of wat de duur van het rijverbod of zelfs gevangenisstraf zullen zijn?
 
De minimale- en maximale boetes en rijverboden dat de rechtbank voor deze overtredingen oplegt, liggen vaak zeer ver uit elkaar. Om een accurate berekening te krijgen van uw snelheidsboetes kan u onze boetecalculator gebruiken.

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.