Verkeersinbreuk

Heeft u een advocaat nodig die u kan vertegenwoordigen op de politierechtbank?

De mogelijke gevolgen van een verkeersinbreuk (geldboete, rijverbod, ...) hangen af van diverse factoren: de aard van de inbreuk, de omstandigheden, de voorgeschiedenis, de al dan niet veroorzaakte schade, etc. We verzamelden voor u informatie over de meest gangbare verkeersinbreuken waarvoor je een advocaat kan inschakelen op de politierechtbank:

 

Wat met verkeersboetes bij zelfrijdende wagens?

Hoe controleert men uw wagen in een LEZ?

Hoeveel spendeert u aan verkeersboetes op wintersport?

Waarom moeten steeds meer ouderen hun rijbewijs inleveren?

Raadpleeg onze vonnissen & uitspraken

Indien u een verkeersinbreuk pleegde en hiervoor werd gedagvaard wenst u dan ook graag meer concreet te weten wat u kan verwachten als straf. Wij hebben dan ook gedurende jaren vonnissen verzameld van de diverse politierechtbanken en dit in volledig Vlaanderen en Brussel, u kan deze hier raadplegen

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.