Uitspraken & vonnissen politierechtbanken

Gedurende jaren verzamelen wij vonnissen van de diverse politierechtbanken en dit in volledig Vlaanderen en Brussel. Deze vonnissen kunnen u een indicatie geven van de mogelijke gevolgen van uw verkeersovertreding. Hieronder geven wij er enkele uit onze database weer.

Indien u een accurate inschatting wenst van de boete, het rijverbod of de gevangenisstraf ten gevolge van uw overtreding kan u gebruik maken van onze boetecalculator.

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.