U hebt een dagvaarding ontvangen

Een dagvaarding ontvangen, wat nu?

Als u een dagvaarding heeft ontvangen voor een zwaardere overtreding, moet u verschijnen voor de politierechtbank. Of  uw overtreding ernstig genoeg is om te moeten verschijnen voor de politierechtbank kan u op deze website lezen bij de verschillende verkeersinbreuken of u kan onderstaand formulier invullen voor een gratis inschatting van uw geldboete, rijverbod of gevangenisstraf.

De verschillende stappen om tot aan een vonnis te komen worden hieronder en verder in de website toegelicht:

 

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.