Ons cliënteel aan het woord

We zetten ons dagelijks in om onze juridische dienstverlening voor u naar een hoger niveau te tillen. Zoals u hieronder ziet, is de mening van onze cliënten daarvoor zeer belangrijk. Zou u Intolaw Advocaten aanraden bij vrienden en familie? We laten deze vraag graag beantwoorden door mensen die al beroep op ons deden. Leest u even mee?

2019

Was een goed gesprek met goed advies voor de eventuele opgelegde straf nu kan ik mij eventueel aan deze straf verwachten op de uitspraak op de zitting van de politierechtbank zonder me zorgen te maken over wat de mensen zeggen. Ik zou jullie zeker aanraden aan derden

Pascal - 09/12/2019

Zeer tevreden over de telefonische contacten om het dossier voor te bereiden. Vriendelijk aan de telefoon en zeer informatief. Op zitting zelf was bijstand van de advocaat ook prima.

John - 04/12/2019

Het kantoor heeft met veel kennis van zaken en professionaliteit mijn belangen behartigd en zal ik zeker aanbevelen.

Joris - 03/12/2019

Great job!

Sébastien - 01/12/2019

duidelijke uitleg en vriendelijk verder geholpen met mijn vragen

kenny - 29/11/2019

Zijn heel erg vriendelijk en helpen u heel goed op weg met uw vragen

Saskia - 28/11/2019

Zeer goede opvolging en service.

Mario - 28/11/2019

Intolaw reageert zeer snel en levert goede bijstand!

Peter - 28/11/2019

Hoop dat het niet meer nodig is maar zou weer voor jullie kantoor kiezen

Regina - 25/11/2019

Vriendelijk, niet opdringerig dat maakt het aangenaam

Sebe - 22/11/2019

Toppers

Youssaf - 20/11/2019

Zeer correcte dienstverlening. Heel vriendelijk. Top !

Steven - 20/11/2019

Bieden een luisterend oor en zijn to the point, geven ook echt advies bij het eerste intake gesprek zonder hiervoor ook maar iets aan te rekenen.

Davy - 20/11/2019

Ik werd goed ontvangen en werd vie e-mail goed op de hoogte geworden welke stappen ze gingen ondernemen waarvoor dank vriendelijke groeten nico

Nico - 19/11/2019

hopelijk jullie niet meer nodig maar indien wel zal ik zeker terug bij jullie komen om me te verdedigen

luc - 18/11/2019

De tijd en aandacht die u om mijn “probleempje” heeft besteedt kan ik alleen maar appreciëren.

Diefferson - 14/11/2019

zeer duidelijk en behulpzame informatie

Dries - 14/11/2019

Super goed bijgestaan door de advocaat . Zeker een aanrader. De uitspraak was veel beter dan ik had verwacht (gehoopt)

Thijs - 12/11/2019

Vriendelijk en goede inlichtingen gekregen

Rudy - 12/11/2019

Snelle reactie op mijn mail en een heel vlot gesprek met duidelijke uitleg

Steven - 06/11/2019

Prima ondersteuning.

Herman - 04/11/2019

Luisterend, duidelijke en begrijpbare uitleg , opsomming van mogelijkheden.

Stany - 04/11/2019

Ik heb op al mijn vragen een duidelijk antwoord gekregen. Heel vriendelijke service.

Pepijn - 04/11/2019

Snel telefonisch Kontakt en heel behulpzaam

Dirk - 30/10/2019

Heel vlug een telefonische en adequate reactie op mijn mail gekregen, waarvoor hartelijk dank

Myriam - 30/10/2019

goeie voorbereiding, luisterbereidheid.

Marie Rose - 29/10/2019

Zeer vlugge respons en een aangenaam telefoongesprek dat getuigt van een grote professionele kennis.

Luc - 28/10/2019

Ze doen zeker en vast hun best voor het zo voordelig mogelijk te maken voor uw uitspraak!

Micha - 26/10/2019

Ben vlug en vriendelijk op de hoogte gebracht over mijn situatie .

Pascal - 25/10/2019

Super vriendelijk aan de telefoon! Hebben me wat gerust gesteld. Niets is teveel ! DANK U WÉL!

Marina - 24/10/2019

Snel geholpen!

Rafael - 24/10/2019

Je heb mij goed uitgelegd wat er allemaal ging gebeuren dankjewel voor alle uitleg

Jenifer - 23/10/2019

Er werd heel snel contact met mij gelegd en de te volgen stappen werden via mail doorgestuurd.

chris - 22/10/2019

K'zal mijn best doen,je bent al vast heel erg bedankt voor jullie moeite.

Freddy - 21/10/2019

Snel en duidelijk advies betreffende een veroordeling wegens verkeersovertreding na contactname via website.

Désiré - 21/10/2019

Heel duidelijke uitleg. Heel vriendelijk en profecioneel. Bedankt

Kurt - 16/10/2019

Duidelijk uitleg, zeer behulpzaam hartelijk dank!

Zülal - 15/10/2019

Ik ben zeer tevreden van de bijstand die ik heb gekregen , waarvoor nogmaals dank .

Walter - 14/10/2019

Blij dat deze dienst bestaat er zijn weing mensen hiervan op de hoogte denk ik goeie informatie, interessant om te weten bedankt alvast

Kristel - 11/10/2019

Ben heel blij met het werk van intolaw. Was er van overtuigd dat ik een stevige boete ging krijgen en rijverbod. Maar het is een kleine boete geworden en geen extra rijverbod. Super resultaat.

Danny - 11/10/2019

Ik wil iedereen bedanken die mee gewerkt heeft aan dit dossier Prima gewerkt maar de uitspraak is gelukkig in de lijn van mijn gedacht Ik had wel echt niet te veel op wel om te rijden maar die beroerte is nog steeds een moeilijke gedachte veel geluk gehad Veel succes voor jullie Vriendelijke groeten Mark Nouters

Mark - 10/10/2019

Goed pleidooi van de advocate

Christophe - 08/10/2019

Alleszins van harte bedankt om mij te willen verdedigen in deze zaak, ook voor het advies dat ik mocht ontvangen en jullie bereidwilligheid. In gesprekken met familie en vrienden zal ik de Intolaw advocaten zeker aanraden.

Danny - 08/10/2019

ik ben heel tevreden met de service Ik werd constant op de hoogte gehouden van wat er nagevraagd werd ook respons op formulieren die ik had doorgestuurd , kortom indien nodig zeker van jullie diensten gebruik maken

nancy - 08/10/2019

Zeer vriendelijk en geholpen met al mijn vragen!

Yannick - 08/10/2019

Ik ben heel goed geholpen door jullie team. Dankuwel.

Bert - 07/10/2019

Heel tevreden van de uitleg!

Odile - 02/10/2019

ja

MARC - 02/10/2019

zeer vriendelijke en oprechte advocaten . TOP!!!!!

Stefaan - 02/10/2019

zeer goed

ludwig - 02/10/2019

Engagement bij voorbereiding

Franke IkeAche - 01/10/2019

Ik ben tevreden

Cesar - 27/09/2019

Super snel en nuttige informatie gekregen. Dankjewel Benjamin.

Malika - 27/09/2019

De opvolging gebeurde correct gedurende de ganse loop van de procedure. De afspraken werden goed opgevolgd. Mevr. Ellen Vertonghen heeft haar uiterste best gedaan . Bedankt voor de sammenwerking

Oscar - 26/09/2019

Zeer duidelijk en behulpzaam. Steeds actief dus vragen stellen kan altijd.

Gilles - 25/09/2019

Goede feedback en luisterbereidheid. Neemt ook tijd om naar jouw verhaal te luisteren.

Paul - 24/09/2019

Vriendelijk, zeer correct en beleefd

Paul - 24/09/2019

Correcte afhandeling van het dossier. Goede communicatie met lokale advocaat.

christiaan - 23/09/2019

Spoedige duidelijke correcte info /advies

Joseph - 20/09/2019

Intolaw is een topteam met zeer proffesionele advocaten Nogmaals bedankt

Luc - 20/09/2019

Ik ben heel tevreden van de vlotte afhandeling van mijn dossier door Intolaw.

Ives - 19/09/2019

zeer correcte en kordate opvolging van het dossier.

Paul - 19/09/2019

Zeer vriendelijke persoon aan de telefoon

Pascal - 18/09/2019

Ik ben heel tevreden

Edgar - 18/09/2019

Vlot en goede communicatie echte aanrader

Konstantin - 18/09/2019

Ondanks het feit dat ik moeilijk bereikbaar ben, kon ik toch rekenen op de volledige steun van Mr De Rouck. Ik werd heel vriendelijk onthaald en werd goed begeleid bij mijn eerste bezoek ooit aan een rechtbank. Hartelijk dank!

Steven - 16/09/2019

De personen van intolaw hebben mij heel goed geholpen! Ze hebben mijn zaak met mij telefonisch besproken aangezien ik niet veel tijd heb en zijn in mijn plaats naar de zitting gegaan waar ze gepleit hebben voor de minst zware uitspraak wat ook is gebeurd! Heel tevreden van de samenwerking!

Galina - 16/09/2019

ik was aangenaam verrast omdat ik, t o t a a l onverwacht, en door één muisklik, onmiddellijk telefonisch werd opgebeld door een advocaat met wie ik een deugd doend gesprek mocht voeren en mij de nodige informatie wou bezorgen, top ! en hartelijk dank !

mariette - 07/09/2019

Ik ben zeer tevreden over jullie diensten.Altijd berijkbaar,zeer vriendelijk en een zeer positieve uitspraak!Mv dank Veerle

Veerle - 06/09/2019

Vriendelijk

Stijn - 04/09/2019

Erg nuttig en snel. Bedankt

Siebert - 04/09/2019

Zeer snelle en correcte service.

Jens - 03/09/2019

Behulpzaam en vriendelijke,

Ali - 02/09/2019

Jullie hebben mij zelf gebeld zoals jullie beloofd hadden ! Top !

Kenneth - 02/09/2019

snelheid

aylin - 02/09/2019

Snelle correcte dienstverlening. Bedankt

Bart - 28/08/2019

Zeer tevreden! Vlotte hulp en duidelijke info. Ook direct bereikbaar bij vragen. Bedankt

Nascida - 28/08/2019

Super service, en steeds vriendelijk om een goede raad te geven.

Jacques - 27/08/2019

ik zeer tevreden met de antwoorden en de positieve inzet van de heer ben,jamin baetens !!!

GEERT - 23/08/2019

Vlotte uitleg,positief.

Patrick - 22/08/2019

Zeer goede bijstand met raad en daad zowel voor als tijdens het proces

Andy - 22/08/2019

Was blij zo snel een reactie te krijgen op mijn vraag. Zal zeker nog contact nemen (indien nodig) en ook aanraden bij vrienden en familie.

Kathy - 19/08/2019

Een echte aanrader, professionele ondersteuning is zeer gewaardeerd

Stefan - 13/08/2019

Heel behulpzaam, kan hier alleen maar positieve dingen over zeggen!!!

Anja - 12/08/2019

Snel contact gehad en een antwoord op al mijn vragen.

Olivier - 09/08/2019

hallo, Heel erg bedankt voor jullie begeleiding. Heel vriendelijk en een luisterend oor. Hou jullie verder op de hoogte. Vriendelijke groeten,

Yvan - 09/08/2019

Zeer concrete en oprechte antwoorden op de gestelde vragen.

Stephaan - 06/08/2019

Correct, beleefd, empathisch, assertief

Peter - 23/07/2019

De mensen geven u dadelijk een goede vriendelijk informatie Ze beantwoorden u vriendelijk en stellen u met rust op u vragen Bedankt Echt tof

Nathalie - 17/07/2019

Snel antwoord op je vragen en medelevend

Evi - 15/07/2019

nog niet,buiten dat ik het positief vond dat jullie me zo snel hebben geholpen.

Jesse - 12/07/2019

Snelle en vriendelijke respons op al mijn vragen!

Jonathan - 10/07/2019

Goede opvolging

Etienne - 10/07/2019

Ik werd uitstekend bijgestaan, zowel voor het proces als tijdens het proces. Ik werd vooral heel goed geïnformeerd. Bedankt voor de geleverde prestaties.

André - 09/07/2019

Zeer correcte uitleg over wat de gevolgen kunnen zijn

Sven - 09/07/2019

Kreeg snelle en goede feedback over mijn probleem.

Peter - 04/07/2019

Binnen enkele uren ontvingen wij een onderbouwd antwoord op onze vraag. Indrukwekkend.

Pierre - 04/07/2019

Heel deskundige en accurate informatie over do's en don'ts , ondanks de beperkte juiste info op heden (in afwachting van PV of dagv. bij klant)

MYRIAM - 03/07/2019

Door Intolaw had ik vrijblijvend goede informatie. Hierbij kreeg ik snel een evaluatie van de situatie en kreeg ik advies. Naast dit mocht ik altijd gratis advies vragen met bijkomende vragen.

Mathieu - 01/07/2019

Elke keer als ik telefonisch contact hebt verloopt alles duidelijk en op een vriendelijke manier. Zeker aan te raden

Redon - 01/07/2019

Bedankt

Laurenzo - 01/07/2019

Correcte dienstverlening op een initiële vraag. Dit geeft een duidelijk beeld naar een kwalitatieve afhandeling van een dossier (indien opgestart).

Pieter - 28/06/2019

Duidelijke uitleg en professionele ondersteuning

Jill - 28/06/2019

Goede informatie gekregen Niet opdringerig om met hun in zee te gaan

Ronny - 26/06/2019

Vriendelijk en geef direct informatie dat ik nodig hebt.Hartelijk bedankt.

Toan - 24/06/2019

Ik ben heel tevreden over het advocatenbureau Intolaw. Op alle vlakken hebben zij een perfecte service afgeleverd. Ik werd nauwgezet op de hoogte gehouden van de vorderingen van mijn dossier. Tijdens de rechtszitting werd ik uitstekend bijgestaan door de advocate die mijn dossier behartigde. De afspraken die bij een eerste contactname gemaakt werden, zijn perfect nageleefd. Langs deze weg wil ik nogmaals mijn dank betuigen voor de aangeboden hulp. Tot slot zou ik aan elkeen die met vragen zit over verkeersrecht dit bureau ten stelligste willen aanbevelen.

Jean-Paul - 19/06/2019

Snelle communicatie

Michael - 19/06/2019

DANKUWEL VOOR ALLE HULP !!!!!!

Willy - 18/06/2019

Heel vriendelijk en professioneel! Contact is goed verlopen.

Rachida - 18/06/2019

Heel goed geholpen geweest !!

Rachel - 18/06/2019

Zeer tevreden van het pleidooi . Zeer goede advocate . Kort maar goed gesprek vooraf . Nogmaals dank .

Peter - 17/06/2019

Zeer tevreden over de communicatie van moment 1 bij opstart van het dossier tot en met de zitting en nu de afhandeling van het dossier!

Joris - 17/06/2019

Zeer tevreden, heb alle antwoorden die ik nodig had gekregen, snelle bediening, vriendelijke mensen aan telefoon

Michael - 13/06/2019

Jullie spelen kort op de bal en zorgen ervoor dat alles rimpeloos verloopt.

Guy - 13/06/2019

Jahoor de medewerking van Intolaw vond ik heel goed van begin tot einde nogmaals bedankt

Erwin - 12/06/2019

Keb aantwoord gekregen op antwoorden heel content dank u wel

Volkan - 12/06/2019

Vanaf dag 1 tot na de zitting was de communicatie en afspraken perfect. De advokate mevr Virginie Tombeur heeft geweldig gepleit en moest ik 11/10 kunnen geven deed ik het. Bedankt intolaw, u heeft me geweldig geholpen. Berghuis Luc Wommelgem

Luc - 11/06/2019

Alles is naar wens verlopen, je kan via mail, telefoon contact nemen om je dossier te bespreken. Ik kan jullie alleen maar aanbevelen maar ik hoop natuurlijk dat het nooit zover hoeft te komen.

Jordy - 07/06/2019

gratis advies, zeer snelle reactie, aangenaam contact

Liane - 07/06/2019

zoals op de website aangegeven staat, nemen deze mensen contact op en geven zij kosteloos advies bedankt

Lindsey - 07/06/2019

Direkt een antwoord op je vraag..zeer nuttig ik raad iedereen dit aan

Tania - 04/06/2019

Graag ,en bedankt

William - 03/06/2019

Jullie tussenkomst hierin was dik in orde. Bedankt!

Geert - 03/06/2019

Goede bereikbaarheid, helpen waar nodig

Margaux - 03/06/2019

Jullie hebben zeer goed werk geleverd ik ben zeer tevreden met de uitspraak

Kenzo - 01/06/2019

Heb nog niet veel ervaring en er is ook nog geen eindresultaat betreft het voorkomen Voorde rechtbank. Maar mijn 1ste gesprek verliep zeer positief en behulpzaam. Zeker een aanrader

Annick - 29/05/2019

Informatie gekregen dat ik van de politie zelf niet kon krijgen, goeie site!

Thymo - 28/05/2019

Snelle kontaktname, duidelijk advies.

Yves - 27/05/2019

Ik ben tevreden met de bijkomende informatie die ik gekregen hebt.

hans - 27/05/2019

Duidelijke info ontvangen

Andy - 23/05/2019

Van bij de eerste contactname stelde het team me gerust enerzijds door hun duidelijke kennis van de materie en anderzijds door de manier van werken. Alles verliep zoals afgesproken. Dag van de zitting werd ik bijgestaan door Mr. Van Cauwenberghe die wederom dezelfde professionaliteit aan de dag legde. Mr. Van Cauwenberghe heeft een lage anciënniteit wat mij de mogelijkheid gaf de ervaren rotten aan het werk te zien en het is duidelijk geworden dat anciënniteit geen maatstaf kan zijn voor de kwaliteit van het pleiten. Bij deze dan ook mijn oprechte dank aan het ganse team en Mr. Van Cauwenberghe in het bijzonder.

Gregory - 22/05/2019

Jullie leveren prachtig werk

Patrick - 22/05/2019

Duidelijke communicatie en opvolging gedurende de ganse procedure!

Iepkien - 21/05/2019

Een zeer goede dienstverlening en leggen alles perfect uit

Jens - 21/05/2019

Zeer tevreden.

Livay - 17/05/2019

Steeds vriendelijke en perfecte opvolging van het dossier.

Luc - 17/05/2019

Na het contact met Intolaw kon ik mijn dagvaarding een juiste inschatting geven. Tijdens een persoonlijke ontmoeting op het kantoor met de advocaat werd mij alles heel duidelijk uitgelegd wat het verloop en de inhoud van de dagvaarding zou zijn. Met de nodige ervaring heeft de advocaat ter zitting de juiste argumenten aangehaald om mijn belangen te verdedigen.

André - 14/05/2019

Super eerlijke, vriendelijke hulp aan de telefoon. Duidelijk en enorm vriendelijk! Bedankt

Rob - 14/05/2019

Service en zeer vriendelijk. Ik zal niet aarzelen om terug contact te nemen bij een eventuele overtreding. Groet

Serge - 14/05/2019

Mijn vraag werd snel beantwoord, reeds 1 uur na mijn vraagstelling en de mevrouw aan de telefoon was heel vriendelijk en gaf nog antwoord op een verdere toelichting van mijn vraag.

Jean-Pierre - 10/05/2019

Nuttige info gekregen omtrent snelheidsovertreding en te verwachten consequenties. Dank daarvoor!

Ann - 09/05/2019

Graag wil ik jullie het volgende melden : jullie hebben een prima aanpak. Van het eerste contact tot de uitspraak in de rechtbank, alles verliep vlekkeloos. Ik werd met verschillende mails heel goed op de hoogte gehouden van alle stappen die genomen werden. Enkele dagen voor de zitting ben ik opgebeld door een vriendelijke mevrouw, die mij alles wat er tijdens de zitting ging gebeuren tot in detail heeft uitgelegd, en geantwoord heeft op al mijn vragen. Op de zitting zelf ben ik prima opgevangen door de advocaat die mij heel goed verdedigd heeft, wat tot een voor mij verrassend positieve uitspraak geleid heeft. Ik wil jullie dan ook bedanken voor de volledige begeleiding. Doe zo verder, zou ik zeggen ! Alle lof !

vroni - 09/05/2019

Intolaw maakt het verschil door snel en adequaat te reageren, heel toegankelijk te zijn en efficiënt te communiceren. Ik ben 200% tevreden over de dienstverlening van Intolaw.

christophe - 08/05/2019

Indien je intolaw contacteert, zijn ze zeer snel om u te helpen, ook als je vragen hebt, heb je snel antwoord, = Top ! ( Zeer professioneel! ).

Peter - 07/05/2019

Ik ben heel tevreden over jullie manier van werken.

Nancy - 04/05/2019

goede communicatie via internet en alles was zoals afgesproken

johnny - 04/05/2019

Stéphanie Madou bedankt voor de informatie, mvg Sven

Sven - 03/05/2019

ik ben héél blij dat door de aanpak van mijn advocaat en haar pleidooi ,mijn vonnis zo goed mogelijk is meegevallen nogmaals bedankt voor uw goede diensten nu maar hopen dat het parket niet in beroep gaat ,indien het wel zo zou zijn zal ik zeker terug beroep doen op uw diensten hoogachtend Vander Meirsch David

david - 02/05/2019

Jullie zijn super advocaten en op dat vlak. Mijn keuze is aan jullie' INTOLAW is de top'

Wouter - 01/05/2019

Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam bij alle vragen.....

Kathy - 01/05/2019

Zeer goede en vlotte service! Heel correct ook.

Salvatore - 30/04/2019

Correcte informatie. Opvolging van de zaak. Regelmatig contact met de vraag om bijkomende info. Duidelijke antwoorden op de getelde vragen.

Arlette - 28/04/2019

Hoewel ik niet ter plaatse was ben ik ervan overtuigt dat jullie zeer goed werk leveren

Rita - 27/04/2019

Bedankt voor de uitstekende manier van werken

Kwinten - 25/04/2019

Ik ben zeer tevreden over jullie dienst. Als iemand dat voor het eerste keer voor de rechter moest voor komen wist ik niet echt wat ik moest doen of verwachten. Mijn advocaat heeft mij echt veel informatie gegeven en heeft mijn rijverbod kunnen laten veranderen naar een rijverbod enkel tijdens de weekenden waar door dat ik toch kan gaan werken met de auto.

Wail - 24/04/2019

Heb correcte info gekregen. De diensten van de Intolaw advocaten werd aangeboden zonder enige vorm van opdringerigheid wat als zeer aangenaam ervaren werd. De wijze waarop mijn geval werd ter harte genomen heb ik positief ervaren. Ik zal, indien nodig in de toekomst, zeker op de diensten van Intolaw beroep doen;

Pierre - 18/04/2019

onverwachte verkeersovertredingen (2 op 8 minuten zelfde baan) brengen altijd negatieve stemming mee tegenover instellingen.. Deze overtredingen zal ik moeten betalen, maar na een gekregen telefoontje van "Intolaw " weet ik dat ik die overtredingen inderdaad maar best betaal, maar anderzijds heeft het gesprek met een fijne, ook begripvolle en relativerende Juriste mij geholpen dit voorval in de vergeethoek te doen belanden , na betaling aan onze ongrijpbare, onbegrijpelijke instellingen. Intolaw is dan ook een fijne instelling in deze "Big Brother" constellatie. Lucas

LUCAS - 18/04/2019

Snelle contact en voldoende info,rust gevend ik zou aan iedereen aanraden. Gelukkig dat er zo iets bestaat om al die vragen en onrust gevoel te ontladen.

Moamet - 18/04/2019

de begeleiding was zoals het moet zijn professioneel en correct. zeer tevreden

Gino - 16/04/2019

Zeer mooie voorbereiding. Over allez tijdig op de hoogtr gesteld geweeet

Stefanie - 15/04/2019

Tevreden

Jurgen - 15/04/2019

de advocaat was heel vriendelijk en correct. Nu heb ik een idee van wat ik kan verwachten.

elly - 12/04/2019

Door telefonische gesprek met een van uw advocaat is mij alles duidelijk en helder uitgelicht.

Abderrazzak - 11/04/2019

Op heel corecte wijze bijstand en uitleg gekregen , en hebben mij prima verdedigd , , een aanrader ++++

Patrick - 11/04/2019

aangename gesprekken, snelle reactie per mail, tevreden !

Sandra - 11/04/2019

1 woord. TOP!!!

Thomas - 11/04/2019

Ik was heel tevreden over de samenwerking

Bernard - 10/04/2019

Zeer goede samenwerking

De ridder - 10/04/2019

Dhr. Benjamin Baetens heeft me een heel duidelijke uitleg verstrekt met betrekking tot mijn vraag en is ook voor 100% ingegaan op mijn bijkomende vragen die ik tijdens ons gesprek kon stellen. Hartelijk dank voor deze professionele bijstand ! Met vriendelijke groet. Jacques De Meerleer.

Jacques - 10/04/2019

zeer behulpzaam

Danny - 10/04/2019

ben zeer tevreden over de onmiddelijke respons en de dienstverlening van Intolaw;

Pierre - 09/04/2019

Zeer vriendelijk, snelle hulp en concrete oplossingen. Super.

liselotte - 08/04/2019

Duidelijke feedback ontvangen

Diederik - 08/04/2019

Accuraat en professioneel !

Guido - 08/04/2019

Prima dienstverlening !

Guy - 05/04/2019

Snelle reactie, goede informatie gekregen die ik nergens anders vond.

Tybo - 03/04/2019

Buiten de uitspraak van de rechter was de hulp zeer goed. Toch heb ik besloten niet in hoger beroep te gaan .

Francois - 03/04/2019

Ik ben op voorhand zeer goed ingelicht en op de zitting goed begeleid door de advocaat. Ik ben heel tevreden.

Dirk - 03/04/2019

Ik heb 2 voor de zitting contact opgenomen en intolaw heeft me super snel geholpen met mijn zaak

Ronald - 02/04/2019

Alles is correct verlopen zoals het hoort

Paul - 02/04/2019

Super vriendelijk mensen en behulpzaam

Christof - 01/04/2019

Zeer vriendelijk en top mensen Zeker de vrouw die ik aan de lijn had Mvg Dirk Vanreydt

Dirk - 29/03/2019

ik heb meteen nuttige info gekregen het is duidelijk dat de site nauwlettend wordt opgevolgd een aanrader

Wim - 28/03/2019

Het kantoor heeft mij vanaf dag 1, insturen van het proces verbaal, positief opgevangen en alle nodige informatie bezorgd, zonder het mooier voor te stellen dan het was. Ik ben heel goed en duidelijk begeleid geworden, alle vragen helder beantwoord.

Michel - 26/03/2019

absoluut ! Snel en accuraat antwoord. Heel professioneel !

nancy - 26/03/2019

In het algemeen tevreden

Andy - 25/03/2019

Regelmatige, duidelijke en professionele communicatie.

Dirk - 25/03/2019

Regelmatig contact via mail, telefoon. Duidelijke uiteenzetting van de gang van zaken. Ik heb een goede, correcte begeleiding gehad. Feedback is zeer duidelijk!

Elly - 24/03/2019

Vlotte aanpak en de advocaat stelde mij op mijn gemak wat betreft de gang van zaken in de politierechtbank.

Dirk - 22/03/2019

Heel tevreden over de kwalitatieve hoogstaande service.

Chantal - 22/03/2019

Correcte uitleg gekregen.En in mijn geval mocht en kon ik niet veel meer verwachten.

Eddy - 21/03/2019

Zeer vriendelijke contact persoon, hij legt alles goed uit waardoor mijn vragen beantwoord zijn. Ik raad deze mensen zeker aan bij iedereen die ik ken. Bedankt!

Tibo - 21/03/2019

To the point en leerrijk.

Krist - 20/03/2019

snelle goede en vlotte begeleiding vooraf .op gerecht zeer goed pleidooi had nooit zo weinig boete verwacht en zonder rijverbod zeer tevreden

mario - 19/03/2019

ik had een vraag gesteld over verkeer, en zij hebben mij 2 dagen nadien reeds opgebeld. dank bijvoorbaat

WILFRIED - 19/03/2019

Zeer tevreden over de algemene dienstverlening! Zeer correcte info en opvolging dossier,beste dank hiervoor !

Axana - 18/03/2019

Het dossier werd goed voorbereid en er werd rekening gehouden met al onze opmerkingen. Ook ter zitting was de uitleg goed.

Linda - 15/03/2019

De opvolging van het dossier werd uitstekend uitgevoerd. Indien vragen had ik binnen de 2 werkdagen antwoord per mail. Bij telefonische vragen had ik onmiddellijk antwoord zelfs als er een collega afwezig was. Een tevreden client.

Guillaume - 15/03/2019

zeer tevreden van de snelle service die werd geboden, toevallig bij Intolaw terecht gekomen via google, maar een absolute aanrader!! ik zou zeggen tot ziens, maar voor mezelf is een éénmalige ervaring voldoende :-)

wendy - 15/03/2019

ik vind het heel positief dat jullie tot 2 maal zelf kontakt hebben opgenomen hebben met mij om te weten of ik iets ontvangen heb van boete maar na 2maand heb ik niets gehoord van de fout die ik gemaakt heb

Willy - 15/03/2019

alles liep in goede banen en vindt jullie werking goed

Tim - 15/03/2019

Zeer behulpzaam en zeer snelle antwoorden op u vragen

jonatan - 14/03/2019

Bedankt voor goeie en correcte service die je ons gaf

Kevin - 12/03/2019

Zeer goede opvolging van mijn dossier met een onverhoopt einde.

Patrick - 11/03/2019

goed en correcte opvolging van het dossier

Jody - 11/03/2019

Wel degelijk bezig met de opvolging

ann - 08/03/2019

Ik ontving onmiddellijk heel duidelijke informatie.

Griet - 06/03/2019

Was direct gerustgesteld door een van de medewerkers waarvoor dank! Reed te snel op de autostrade waar maar 50km/u mocht gereden worden en er geen werken aan de gang waren.

Emiel - 06/03/2019

Zeer vriendelijk! Je kan alles zeggen zonder veroordeelt te worden! En bieden echt hulp aan!

Axelle - 05/03/2019

Zeer tevreden van de werking

Brent - 04/03/2019

jullie hebben zeer snel gereageerd om mijn mail. jullie hebben verschillende keren geprobeerd mij te bellen, nadat ik jullie oproep niet kon beantwoorden. het telefonisch contact is zeer vlot verlopen, ik kreeg alle nodige uitleg en werd vriendelijk te woord gestaan. bij een volgend probleem zal ik niet nalaten jullie te contacteren.

Annick - 01/03/2019

Ik ontving mijn dagvaarding pas twee weken vóór de zitting en contacteerde (via email) hiervoor vervolgens Intolaw Advocaten. Vrijwel onmiddellijk nadien werd ik tel. gecontacteerd door een medewerker om een dossier op te starten. Ik ben dus zeer tevreden over de snelle, heldere en kwalitatieve dienstverlening van Intolaw.

Daniel - 01/03/2019

Vriendelijke en goeie uitleg.

Ben - 28/02/2019

Intolaw is een zeer geode informatiebron. Men geeft duidelijke en correcte info over de verschillende vervolgingen die mogelijk zijn in de opgegeven situatie.

Gauthier - 28/02/2019

Uit onze mail blijkt : "Geachte Meester, Alvast bedankt voor uw snelle respons. Het heeft me verder geholpen. En momenteel heb ik beslist om m'n rijbewijs niet terug te vragen. De reden is iets persoonlijk visa-vis de Politierechter. Met achting, Jan D." Dus aan te bevelen : heel snel antwoord, gratis! En dit zowel per mail als telefonisch. Chapeau!!!

Jan - 28/02/2019

Heel tevreden van hun snelle reactie en service. Eveneens opvolging van het dossier en correcte informatie.

Karin - 28/02/2019

Ok

Etienne - 27/02/2019

Ik werd snel en met professioneel en duidelijk advies verder geholpen door de medewerkers.

Tine - 26/02/2019

Erg vlotte reacties

Piet - 22/02/2019

ik heb goede uitleg gekregen over de boete

richard - 20/02/2019

Heb een heel duidelijk antwoord gekregen op de door mij gestelde vragen, waarvoor dank.

Rony - 20/02/2019

Zeer goede hulp geboden in mate van het mogelijke.

Gilles - 19/02/2019

Via de website nam ik contact op met het advocaten kantoor ‘Into law’. Vrij snel daarna werd ik per mail gecontacteerd voor de verdere begeleiding in verband met het verloop van de zaak. Daar ikzelf niet op de hoogte ben van de gang van zaken op juridisch gebied, kon ik de maanden die vooraf gingen aan het vonnis, steeds met vragen terecht bij Mevr. De Rouck, de advocaat die mijn zaak over de hele lijn naar wens heeft behandeld. Er werd een persoonlijk onderhoud voorzien en daar kon ik het probleem voorleggen. Zij maakte de nodige notities en heeft de situatie ook op die manier op de rechtbank naar voor gebracht, precies in de lijn zoals ik mijn verhaal gedaan had. Dat ik bovendien de vrijspraak bekomen heb voor het verkeersprobleem, stemt mij zeer tevreden. Hiermee wil ik dan ook mijn dank betuigen aan de mensen van het kantoor ‘Into law’ met in het bijzonder aan het vakmanschap van mevr. De Rouck. G.V.

Gerda - 15/02/2019

een klein uurtje na mijn on line formulier ingevuld te hebben , telefonisch contact met een medewerker gekregen. Die mij gedetailleerd mededeelde waaraan ik mij kon verwachten.

jan - 15/02/2019

zeer klantvriendelijk en behulpzaam,zou ik zeker aanraden aan vrienden en familie

DE RYCKER - 15/02/2019

De informatie was to the point en heel bruikbaar

Linda - 14/02/2019

Snelle en correcte dienstverlening. Zeer vriendelijk. Een echte aanrader voor wie bijstand nodig heeft.

Rosemary - 14/02/2019

Ben vriendelijk, rustig en met kennis van zaken verscheidene keren gecontacteerd voor hulp.

Steven - 12/02/2019

Heel behulpzaam met informatie. Contact via chat,telefoon en mail. Telkens uiterst vriendelijk. Heel tevreden en geruststellend gevoel had.

Els - 12/02/2019

Een correcte communicatie.

Pieter - 11/02/2019

Snel en duidelijk antwoord gekregen op mijn vraag! Vriendelijk persoon aan de telefoon gehad!

Marco - 11/02/2019

Heel tevreden en er was geen enkele inbreng van mijnentwege nodig

Katrien - 10/02/2019

Ik heb altijd goede antwoorden gekregen op de vragen die ik had.

Tania - 08/02/2019

Voor de eerste keer dat ik moest voorkomen ben ik echt blij met de advocaat die ik heb gekregen via jullie. Super vriendelijk en super hulp! Bedankt!

Justine - 08/02/2019

Goede positieve feedback meegekregen, opgedaan.

corneel - 08/02/2019

Bedankt, jullie afspraken zijn stipt en TOP. Ook in rechtbank tegenover rechter rechtuit! Wel andere straf verwacht maar ik heb de fout gemaakt,de advokate moet verdediggen en rechter beslist! Eigen schuld dikke buld. Bedankt en succes MVG

Rudi - 06/02/2019

hele snelle reacties op onze hulpvraag, vriendelijke en duidelijke communicate, laagdrempelig

severine - 06/02/2019

zeer vriendelijke en behulpzame advocaat aan de lijn gehad (Benjamin Baetens). Hij was zeer geduldig en heeft de tijd genomen om naar ons verhaal te luisteren. Heeft ons alle nodige en noodzakelijke informatie bezorgd om eventuele verdere stappen te ondernemen. Ongeacht de drukte op zijn kantoor nam hij toch de tijd om alle informatie + contactgegevens op mail te zetten. Een voorbeeld voor velen!

Kristof - 06/02/2019

Vlug en correct antwoord.

Freddy - 05/02/2019

Ben zeer tevreden met het vonnis de geldboete is niet min maar de feiten zijn wat ze zijn. Bedankt grt Peter

Peter - 04/02/2019

Ben zeer tevreden over de service van Intolaw Advocaat.Alles word tot in de puntjes uitgelegd wat er eventueel kan gebeuren.Ben een tevreden klant.

johan - 04/02/2019

goede inlichtingen en goede antwoorden op mijn vragen gekregen

Sabine - 04/02/2019

NOGMAALS BEDANKT DIT VOOR MIJ ALLEMAAL TE REGELEN

Patrick - 31/01/2019

Zeer goed voorbereid, nauw opgevolgd, beste uitspraak van de rechter dat ik kon krijgen gezien de omstandigheden

Lorenzo - 29/01/2019

Goed geinformeerd

Linda - 29/01/2019

Alles was heel duidelijk!

Paulina - 23/01/2019

Snelle reactie vanwege Intolaw, uitstekend advies en geen kosten

Marc - 23/01/2019

Snelle, accurate en deskundige dienstverlening...Communicatief en opvolgmatig sterk en zeer betrouwbaar!

Joke - 22/01/2019

Snelle en efficiënt antwoord ontvangen. Prima service. Annie

Annie - 18/01/2019

Ik ben héél tevreden over het team van Intolaw. Ik werd zowel telefonisch, via mail en via Whatsapp op de hoogte gehouden en kon op elk moment iemand bereiken om een vraag te stellen of iets mee te delen. Dank u wel!

Christa - 17/01/2019

Snelle behandeling van de aanvraag. Duidelijke toelichting problematiek. Zeer vriendelijk.

Johan - 17/01/2019

Ja

Marcus - 16/01/2019

Snelle reactie in duidelijke mensentaal.

Annie - 16/01/2019

Correcte en snelle afhandeling van mijn dossier.

Elisabeth - 15/01/2019

Weinig tot praktisch niets zelf moeten regelen, vragen werden vlot en correct beantwoord.

ben - 15/01/2019

Ik kan 'intolaw' beschrijven als een topteam,mensen die echt wel weten waarmee ze bezig zijn.Ik ben altijd op de hoogte gehouden van de stand van zaken.Ze hebben mij verdedigd met alle rechtsmiddelen die voor handen zijn en een perfecte dossierkennis wat de uitspraak zeer zeker heeft beinvloed in de positive zin.Moest ik in de toekomst nog een advocaat nodig hebben dan is de keuze snel gemaakt.

Johan - 15/01/2019

Zeer tevreden over de vlotte samenwerking en goede afloop van het dossier.

Tristan - 11/01/2019

Zeer tevreden

Geert - 07/01/2019

Ales ok

Jozef - 04/01/2019

ik kreeg snel een klaar en duidelijk antwoord... bedankt!!!!

peter - 04/01/2019

Ben tevreden over de verkregen informatie omtrent mijn begane snelheidsovertreding

Kristof - 03/01/2019

Het was een interessante info .zo weet je ongeveer wat je te doen staat.dank u

Didier - 03/01/2019

Heel fijn dat je gratis en vrijblijvend een simulatie op maat kan maken voor je boete!

Oliver - 02/01/2019

Vlotte babbel. Rap respons voor mijn berekening. En vooral een vriendelijke persoon aan de telefoon gehad!

Pieter jan - 02/01/2019

2018

Zeer tevreden. Snel, correct en prima info. Opvolging perfect.

Walter - 28/12/2018

Intolaw heeft de zaak van bij aanvang goed in handen genomen. Communicatie naar mij toe was steeds zeer helder. Service verloopt erg vlot. Intolaw neemt zelf contact op met de verzekering (indien er sprake is van rechtsbijstand). Kortom, alles werd zeer goed opgevolgd en ik werd steeds van alles op de hoogte gebracht. Aanrader!

Jan - 28/12/2018

Snelle en duidelijke feedback

Michiel - 26/12/2018

Veel kan ik hier over niet zeggen , dit om dat het de eerste keer is dat ik in contact kom met intolauw. Maar vind het wel goed dat jullie er zijn om ons bij te staan met. Raad en daad. Ben ook telefonisch gecontacteerd geweest door ieman van intolauw en deze dame heeft haar belofte nagekomen en me gecontacteerd het gesprek ging vlot en was heel vriendelijk . Als ik verdere hulp nodig heb neem ik beslist terug contact op met intolauw. Met dankt aan de dame die me te woord heeft gestaan.

Danny - 24/12/2018

zeer tevreden over het werk van mijn advocate

Ludwig - 22/12/2018

Zeer snelle reactie en duidelijke antwoorden op de door mij gestelde vragen. Super service een aanrader .

Joseph - 21/12/2018

Zeer tevreden! Ze zijn zeer behulpzaam.

Fatima - 21/12/2018

de zaak werd volgens mijn bescheiden mening correct afgehandeld

myriam - 21/12/2018

Jullie doen het heel goed

KC - 20/12/2018

Jullie hebben het goed afgehandeld, zeker om het dossier pas in handen te krijgen de dag van de zitting

Silke - 20/12/2018

Ik ga nooit een slecht woord spreken over jullie, ik ben heel goed geholpen geweest. Ikzelf ben bij jullie terecht gekomen via mijn verzekering dus ik ga er dan ook vanuit dan andere ook hun advocaat vinden via de verzekering.

Jason - 20/12/2018

heel goed gewerkt !!geen rijverbod en een lage boete proficiat !!

domien - 20/12/2018

Heel tevreden, vonnis beter dan verwacht dus kan niet beter

Charlotte - 20/12/2018

Heel tevreden over de goede en vlotte behandeling van mijn dossier.

Lieve - 20/12/2018

Een snel en goed advies in combinatie met een doelgerichte opvolging

Roel - 20/12/2018

S

Ingrid - 19/12/2018

Zeker voor dergelijke gevallen van verkeersovertredingen

Sidney - 19/12/2018

Meer communiceren via mail

Chantal - 19/12/2018

Goed geholpen bij een vraag. Vriendelijk

Ilse - 18/12/2018

Ik ben heel goed geholpen telefonisch en heb er spijt van dat alle documenten reeds al vertrokken waren naar een ander kantoor.

Mario - 12/12/2018

Aangenaam verrast, vlotte en exacte beoordeling door intolaw-team. Bedankt.

Albert - 12/12/2018

Je voeltaan dat betrokkene meester goed op de hoogte is van uw Dossier .ik zal zeker Hét bureau

Ingrid - 12/12/2018

Snel en accuraat , top service.

chantal - 10/12/2018

Kort maar correcte uitleg en goed luisterend oor !

Brian - 07/12/2018

Prima dienstverlening

Christophe - 07/12/2018

Uit nieuwsgierigheid, berekende ik mijn boete vooor een snelheidsovertreding. Uk kreeg een mailtje met de boodschap dat een advocaat in de komende uren me zou bellen om me bij te staan. Jaja dacht ik..... Letterlijk binnen het uur ging mijn telefoon al af!!!!! Ik kreeg er een bijzonder vriendelijke dame aan de lijn die mijn verhaal aanhoorde en me verdere uitleg verschafte over de wetgeving en waar ik me aan kon verwachten Super!!!!!!! Merci!!!!!!

Nico - 07/12/2018

Goede service, vlotte afhandeling en kennis van zaken!

Cederique - 06/12/2018

Hulpvaardig

maarten - 05/12/2018

Het was een aangenaam telefoongesprek

Ellen - 04/12/2018

De ontvangen gesprekken hebben mij nog een duidelijker antwoord gegeven op mijn situatie. Waarvoor Dank.

Rogier - 03/12/2018

Heb geluk gehad bedankt voor de top dienst raad jullie zeker aan

Mohamedsaid - 03/12/2018

Duidelije communicatie

Luc - 03/12/2018

vriendelijk telefoon gesprek gehad

CHRIS - 30/11/2018

Snelle reactie. Heel vriendelijk

Jannick - 30/11/2018

Het is een genoegen om Intolaw Advocaten aan te raden aan iedereen. Het hele traject was er eentje van begrip, ondersteuning en vriendelijke redelijkheid. Ik kreeg telkens vrijwel onmiddellijk antwoord op mijn vragen en/of bedenkingen. De advocate was charmant, kundig en respectvol. Kortom, iedereen met wie ik te maken kreeg, was vol goede wil en menselijkheid. En al hoop ik vurig dat ik nooit nog met het gerecht in aanraking kom (althans voor strafbare feiten), zou ik me opnieuw laten begeleiden en adviseren door Intolaw Advocaten. Met gemeende dank en de vriendelijkste groeten Chris

Christiane - 30/11/2018

Zeker een aanrader , prima & aangenaam contact zowel telefonisch - per mail als persoonlijk. Dank aan het Intolawteam en in het bijzonder Meester De Rouck

TOM - 29/11/2018

Uitstekende ,vriendelijke benadering en informatie.

Guus - 28/11/2018

Zeer snel en goed advies gekregen. Hartelijk dank, ik ben er gerust in dat het tot een 'goed' einde zal komen.

Geert - 28/11/2018

ontvangen informatie : beknopt, correct en to the point

Myriam - 28/11/2018

Professionele opvolging, duidelijke informatie. Ik kan enkel een zeer positieve evaluatie meegeven aan Intolaw

Sandra - 26/11/2018

Gezien het voor mij de eerste keer was dat ik in aanraking kwam met het gerecht was de bijstand van de Into Law advocaten een grote hulp en geruststelling voor wat betreft procedures en etiquette. Ook bij het in hoger beroep gaan hebben ze me correxct geinformeerd en is alles vlot verlopen. Zeer tevreden

Danny - 23/11/2018

Jullie hebben me onmiddellijk een duidelijk antwoord gegeven.Weet wat me te wachten staat ongeveer.Bedankt.

Eddy - 22/11/2018

Jullie speelden zeer kort op de bal en volgden mijn dossier kort op. Het contact met de lokale advocaat had iets vroeger gelegd kunnen worden maar ik mag absoluut niet klagen over de professionaliteit.

tom - 22/11/2018

Wij waren erg tevreden over de communicatie voor, tijdens en na de zitting op de rechtbank. Ook het administratieve gedeelte met de rechtsbijstand werd helemaal door jullie in handen genomen waar voor onze dank!

David - 22/11/2018

Zaak (verkeersongeval in fout) werd uiteindelijk geseponeerd maar de spontane en regelmatige updates die we kregen van Intolaw Advocaten over de vooruitgang bij het parket gaven enorme opgluchting. We hebben zelf (nog) niets gehoord van het parket dus heel tevreden met onze preventieve keuze voor dit advocatenkantoor om ons (eventueel) te vertegenwoordigen en regelmatig op de hoogte te houden.

filip - 21/11/2018

Snelle reactie gekregen en goed advies gekregen

Hanne - 21/11/2018

Ben heel tevreden over gans de lijn, jullie waren een goede steun in mijn moeilijke momenten.

Victor - 21/11/2018

Jullie bereikbaarheid is groot. De luisterbereidheid van al de medewerkers waar ik mee te maken heb gehad was groot. Je voelt dat je gaat geholpen worden. De financiële afspraken qua betaling waren duidelijk

ludwig - 20/11/2018

correct bedrijf

eric - 20/11/2018

Ik vind de aanpak van Intolaw heel goed. Zij regelen alles voor u, je hoeft zelf niets te doen. Het is een heel goede dienstverlening.

Steffi - 15/11/2018

Heb enkel positieve reactie op het bijstaan van de advocaten en kan deze dan ook ten zeerste aanraden. De bijstand +het correcte inschatten van mijn dossier waren een goede hulp voor mij.

Veronique - 14/11/2018

zeer goede hulp op de rechtbank en een vriendelijke advocate

Lucas - 14/11/2018

Zeer snelle en correcte service. Snel antwoord op de vragen die ik had in de mate van het mogelijke.

Tibo - 13/11/2018

volgens mij geeft mijn advocaat een goed resultaat behaat

marnix - 12/11/2018

Goede opvolging, waarvoor dank.

Bart - 09/11/2018

Direct willen helpen en mij gerust gesteld, ervaringen was heel positief!!!

Rodrigo - 08/11/2018

ZEER TEVREDEN OVER DE DIENST VERLENING

JACKY - 06/11/2018

Bedankt voor de zeer goede service ;-)

Chris - 05/11/2018

ik werd door meester caroline vanacker,goed ontvangen op de politierechtbank tweede kamer.ze stelde me onmiddellijk gerust en vertelde me aangezien de feiten en mijn goede staat van dienst op men rij gedrag. heeft me ook op voorhand verteld hoe ze het ging aanpakken en heeft met zeker en vast het gevoel gegeven dat alles in orde komt.bij deze vermeld ik ook dat ik zeker niet in hoger beroep ga.

jaak - 05/11/2018

ja in mij geval was de uitspraak positief.

marnix - 02/11/2018

pleidooi to the point met goede empathie voor client en zijn omstandigheden

GERARD - 30/10/2018

Hulpvaardig en geruststellend.

Mirella - 30/10/2018

Top service. Goed resultaat. Bedankt voor de goede zorgen :-)

Bart - 30/10/2018

Zeer beleefd en helpen je wel verder met het geen wat ze kunnen

Gianni - 29/10/2018

Zeer bekwame, correcte en vriendelijke advocaten.

Bert - 29/10/2018

Ik had een hele vriendelijke man aan de lijn, die perfecte antwoorden en oplossingen bood op mijn vragen. Voor mij is alles duidelijk wat er zit aan te komen. Zeker een aanrader indien je nog met vragen zit voor je proces!

Olivier - 29/10/2018

Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken bij het advocatenbureau Intolaw.

koen - 29/10/2018

Prompte reacties en heel attentief

Koen - 27/10/2018

Belangrijk was dat mijn advocaat de artikels kende wat voor mij dossier belangrijk was en hij kende het ook waar we toch een redelijk positieve uitspraak hebben mogen bekomen

Sebastien - 25/10/2018

Zeker aan te raden, van In het begin transparant en duidelijk. Zonder al meer vaktaal een menselijke en begrijpelijke aanpak.

Alexander - 24/10/2018

Ja

Dave - 23/10/2018

Ik was radeloos en machteloos tegen deze aanklacht. Ik ben professioneel bij "Intolaw" geholpen en opgelucht naar buiten gegaan.

Max - 23/10/2018

Ik ben zeer tevreden, ik heb een zeer milde straf gekregen ondanks mijn zware verkeersovertreding.De advocaat die mijn zaak behandelde is heel vriendelijk en stelde me op voorhand gerust. Ik had mij verwacht aan een zware straf maar ik ben er dankzij intolaw nog goed vanaf gekomen! Als er vragen zijn word je ook meteen geholpen, telefonisch of via email, zeer goede en vriendelijke communicatie. Topteam!!

Natalie - 23/10/2018

Super dienstverlening!

Kathleen - 22/10/2018

ik ben heel goed geholpen door de persoon dat mijn probleem heeft bekeken ik zou het echt aanraden aan iedereen

patrick - 19/10/2018

Door het hoger beroep komt de sanctie min of meer met mijn verwachtingen overseen, dus voor mijn TOP wat jullie voor mij gedaan hebben.

Ron - 18/10/2018

Professioneel, vlotte & duidelijke communicatie

Jean Baptiste - 17/10/2018

Heel snelle reactie, nog wel geen uitsluitend antwoord, maar dat komt wellicht nog na PV

Sylvie - 17/10/2018

Heel snel reactie. Onmiddellijk heel duidelijke en juiste in informatie gekregen. Zeer vriendelijk.

Christina - 17/10/2018

Zeer snel helder advies ontvangen. Gratis!'

Michelle - 16/10/2018

De samenwerking met Intolaw advocaten en meester Borgmans verliep zeer vlot. Het is duidelijk dat er verschillende jaren ervaring aan vooraf gaan en dat bewijst zich dan ook in de rechtzaak. Mocht in het slechte geval, ooit een van mijn familieleden of vrienden nood hebben aan een advocaat zal ik ze zeker doorverwijzen.

Joey - 16/10/2018

De advocate heeft haar uiterste best gedaan, waardoor ik dan ook tevreden ben met de uitspraak.

Dwayne - 16/10/2018

Heel tevreden!!!

Viviane - 15/10/2018

Bij Intolaw word je altijd vriendelijk ontvangen op de uitnodigingen! De correspondentie via mail ben ik ook meer dan tevreden over. De gesprekken gaan vlot. Als er iets niet duidelijk is of als je vragen hebt worden deze heel goed beantwoord of verduidelijkt. Op de zitting zelf gaat ook alles zeer vlot. Vriendelijk onthaal, alles nogmaals overlopen en dit bracht mij ( buiten mijn verwachtingen in) een positieve uitspraak!

Tom - 10/10/2018

Heb hiermee positieve uitleg verkregen en zal zeker beroep doen op Intolaw indien het zover komt Kan het iedereen aanraden.

Willem - 05/10/2018

In een zin, perfecte opvolging en afhandeling van mijn dossier. Niets aan te verbeteren

Peter - 04/10/2018

Er was een goede contact houding zowel via mail als telefonisch en ik werd correct geinformeert wat mijn straf ging kunnen zijn.

Dries - 01/10/2018

Intolaw Advocaten heeft voldaan aan mijn verwachtingen.

Alfons - 29/09/2018

In deze zaak werd ik telkens tijdig op de hoogte gebracht via mail of telefoon. Ik wist perfect waaraan ik mij mocht verwachten. Mijn advocaat hield een perfect pleidooi.

Lode - 29/09/2018

ben zeer tevreden van uw kantoor

Paul - 28/09/2018

Zoals telefonisch afgesproken verliep de aard van communicatie perfect tussen advocaat naar rechter.. Dankjewel

Geert - 27/09/2018

Duidelijke informatie gekregen

Maëlle - 26/09/2018

ja

Stephanie - 26/09/2018

Intolaw Advocaten heeft vanaf het eerste contact de hele zaak perfect opgevolgd, zowel via mail als telefonisch, was aanwezig op de zitting en heeft achteraf voor een complete feedback gezorgd. Een aanrader dus.

Luc - 26/09/2018

goed opvolgen van mijn dossier

filip - 25/09/2018

Neen

Benny - 25/09/2018

zeer nuttige info gekregen na het invullen van mijn verkeersovertreding ook zeer vriendelijk aan de telefoon goed initiatief dit geeft me een goed idee wat ik kan verwachten

kenny - 24/09/2018

zeer vriendelijk en correcte informatie

Jana - 22/09/2018

Ik heb veel uit leg gekegen

Jimmy - 20/09/2018

Ik kreeg een heel correct antwoord op mijn vragen. Ik moest zelfs niet lang wachten vooraleer ik werd gecontacteerd ivm mijn vraag.

Philippe - 20/09/2018

Zeer snelle, professionele feedback aangaande mijn verkeersovertreding. Ik hoop dat ik jullie niet meer hoef te contacteren in de toekomst maar moest het voorvallen, ga ik zeker opnieuw weer bij jullie ten rade.

Maxime - 19/09/2018

Ben vanaf het begin zeer goed op de hoogte gehouden van het verloop van de procedure/stand van zaken en was steeds tevreden of het professionalisme tijdens onze kontakten.

Jacques - 19/09/2018

Ik werd enkele uren na mijn berekening opgebeld. Fijn om zo snel geïnformeerd en gerustgesteld te worden.

Sarah - 19/09/2018

Ben heel goed begeleid geweest, als ik ooit nog zou hulp nodig hebben ging ik zeker ten rade bij Intolaw advocaten bureau

Christiane - 15/09/2018

Zeer snel, prettig en duidelijk geholpen.

Frank - 13/09/2018

ja, goede opvolging en goede positieve uitspraak

Maria - 12/09/2018

To the point informatie, snel & deskundig, super content

Karl - 12/09/2018

snel en zeer beleefd

Caroline - 10/09/2018

Zeer snelle en correcte dienstverlening.

Jorn - 07/09/2018

ondanks het feit dat ik pas 1 dag voor de zitting contact opgenomen heb, was er toch iemand van Intolaw aanwezig om mijn belangen te verdedigen. Ook de opvolging via mail en tel was bijzonder reactief

maarten - 06/09/2018

snelle en duidelijke communicatie

Petronella - 04/09/2018

Dank jullie wel voor jullie bijstand. Een veroordeling is nooit prettig, maar er is dan ook een overtreding begaan. Alles bij elkaar is de uitspraak bevredigend.

myriam - 28/08/2018

zeer correcte en vriendelijke opvolging en begeleiding.

kim - 25/08/2018

Mr Ackerman heeft mij uitstekend verdedigd, alles keurig uitgelegd, ook raad gegeven wat ikzelf zou verklaren. Zeer vriendelijk.

ivo - 14/08/2018

ja

Daniel - 08/08/2018

Zeer vlotte en vriendelijke communicatie, transparantie wat de uitkomst betreft!

Yuri - 03/08/2018

Intolaw heeft me zeer goed geholpen bij mijn rechtzaak betreffende mijn snelheidsovertreding. Het kantoor heeft enkel vriendelijke en bekwame medewerkers. Bedankt en ik zorg ervoor dat ik jullie diensten nooit meer nodig heb! ;)

Fabrice - 02/08/2018

Ik werd onmiddelijk geholpen en ze hebben mij steeds goed op de hoogte gehouden! De uitspraak was iets milder dan verwacht.

Thierry - 16/07/2018

Meteen beantwoord en duidelijke feedback

kris - 12/07/2018

Gezien duidelijke prijsafspraken op voorhand, werkte dit voor mij alvast heel geruststellend. Al bij al, los van de kleine mindere puntjes, geef ik jullie zeker 8.5/10. Merci voor jullie tussenkomst!

Marc - 12/07/2018

Hartelijk bedankt voor de goede verzorging van mijn dossier. Dankzij mijn advocaat kon ik vandaag met een glimlach de rechtbank verlaten.

Levi - 05/07/2018

Schitterende online-service voor mensen met een drukke / onregelmatige agenda , eindigend met een topresultaat .

Willem - 01/07/2018

Ze weten wat ze hier moeten doen, goede begeleiding en goede afhandeling!!! Zeker een aanrader!!! Een tevreden klant.

Steven - 21/06/2018

Bij het opzoeken wat de mogelijke gevolgen waren door mijn overtreding, kreeg ik direct via jullie website antwoord. Een medewerker contacteerde me persoonlijk met duidelijke informatie. Via e-mail hadden we regelmatig contact ivm het verloop van de dagvaarding, zitting.... Ik ben tevreden over het verloop en behandeling van mijn proces en ga jullie zeker promoten bij vrienden, collega's en familie indien dit nodig zou zijn.

Ann - 21/06/2018

correct en professioneel, alles wat ik er van verwacht had.

benoit - 15/06/2018

Ja

Geert - 14/06/2018

Aan te raden

Maria - 13/06/2018

Alles was prima in orde. Bedankt voor de correcte opvolging en afhandeling van dit dossier.

Kim - 13/06/2018

duideliijke info, heel klantvriendelijk en behulpzaam

Chantal - 13/06/2018

Dank zij jullie was er een zeer positieve uitslag

Carina - 11/06/2018

Van A tot Z perfecte professionele begeleiding (zowel voor- tijdens als na de zitting).

Kim - 11/06/2018

Ja ik ben zeer tevreden

Lia - 11/06/2018

Erg tevreden!

Daniela - 11/06/2018

ZEKER!!! Alles is verlopen zoals ik wilde.

PATRICK - 06/06/2018

Kortom, Communicatie TOP! Dossier werd van dag 1 zeer goed opgevolgd. Ondanks ik voor de consultatie 2 weken voor de rechtzaak een verplaatsing moest maken van 100km (enkel) nog geen seconde spijt gehad van mijn keuze. Ik had vooraf een duidelijk beeld van de straf die ik kon verwachten maar dankzij de goede verdediging toch kunnen genieten van de minimale straf, zijnde jonge bestuurder. Ik hoop natuurlijk dat ik nooit meer gebruik ga moeten maken van hun diensten maar, als het toch het geval moest zijn. Mijn nummer 1. ZEER TEVREDEN! Een aanrader!

Arne - 29/05/2018

Snelle en correcte antwoorden

Renee - 29/05/2018

Bezorgde me informatie waarvan ik nog niet op de hoogte was.

Pieter - 29/05/2018

Heel veel informatie gekregen waardoor de zaak duidelijk werd bedankt hiervoor !

Tom - 28/05/2018

zeer goede info, en zeer goed op de hoogte van alles. dankzij jullie mensen heb ik via mijn verzekering alles in orde kunnen krijgen. hartelijk dank.

joachim - 24/05/2018

Alles goed verlopen ,vlot en via telefoon

Philip - 22/05/2018

Ja

Jelle - 19/05/2018

Super mensen zeer goed 10+

Denny - 18/05/2018

Absolute snelle en juiste info.

Joel - 17/05/2018

Ik had een boete calculator ingevuld en het advocatenbureau had me gebeld of ik beroep wil doen van hun dienst. Ik was tevreden dat ze me opbelde, anders moest ik zelf nog zoeken. Ze hielden me steeds op de hoogte, was zeer positief is. Ze gaven me info wat ik kan krijgen als straf en stelde me gerust. Ik wil into law zeker aanbevelen aan anderen.

Kathleen - 16/05/2018

Super wat jullie doen !! Ik beveel jullie zeker aan !!

Tamara - 14/05/2018

Zeer snelle en duidelijke communicatie.

Ben - 09/05/2018

Goede ondersteuning

Marc - 30/04/2018

ja

dries - 30/04/2018

.

Wim - 26/04/2018

Vlugge reactie en vriendelijk onthaal

laurette - 26/04/2018

Professionele aanpak van het hele team. Prima begeleiding en follow-up.

Christian - 23/04/2018

Zeer tevreden over de begeleiding.

Geert - 20/04/2018

Voor mij is alles super goed verlopen, mijn Advocate Céline Deroeck , is een zeer rustig en gedistingeerd persoon geweest om mij op mijn gemak te stellen waarvoor hartelijke dank

Christel - 19/04/2018

De snelheid van respons en opvolging was uitermate goed.

Vanessa - 11/04/2018

Vlotte service en correcte antwoorden.

Patrick - 10/04/2018

goede service

Jan - 10/04/2018

Ik ben zeer tevreden over de efficiëntie aanpak. Ik ben ook zeer goed geïnformeerd geweest door de advocate. Zeker een aanrader! Bedankt voor de goede zorgen.

Myriam - 09/04/2018

De firma heeft na een aanvraag direct contact opgenomen en me begeleid en geholpen in het volledige proces. Ik ben zeer tevreden van deze dienst.

Dylan - 08/04/2018

Ik ben zeer tevreden over de opvang en het succesvol pleidooi van Mtr. De Roeck (met excuus voor de eventuele verkeerde spelling van haar naam) met een - in mijn ogen - zeer mild vonnis als resultaat. Ik wil haar daarvoor nogmaals uitdrukkelijk bedanken

Piet - 01/04/2018

Ben zeer tevreden over Intolaw advocaten ik ga zeker jullie door geven aan iedereen dat een advocaat nodig heeft nog maals dank u wel

Peter - 29/03/2018

Heel fijn en vriendelijk personeel. Ze antwoorden uitgebreid op elke vraag.

Lotte - 29/03/2018

De mensen zijn heel vriendelijk en zeer begripvol.

Simon - 27/03/2018

ik plukte jullie van het internet jullie niet kennende, we hebben geprobeerd samen te werken , ik vond dat mevrouw de rouck goed werk leverde ondanks het feit dat het vonnis met een dubbel gevoel onthaald werd

JURGEN - 25/03/2018

Alles zeer snel, vlot en naar wens verlopen.

Diane - 24/03/2018

de afhandeling dossier was van bij het begin tot het einde perfect steeds een vlugge reactie op de gestelde vragen kantoor is steeds bereikbaar. Indien niet dan wordt bij de 1ste werkdag gevolg gegeven aan de vraag en of verzoek

TOM - 23/03/2018

Ik dank Intolaw Advokaten voor de zeer professionele, vriendelijke begeleiding en afhandeling van mijn zaak. Ik kan hun diensten zeker aanbevelen! L.D.

Lieve - 22/03/2018

voldoende tijd besteed aan uitleg en verduidelijking goede ondersteuning in de rechtbank

dirk - 20/03/2018

Uiteraard kan ik jullie aan iedereen aanbevelen. Dit was niet zoals in een film dit was echt en professioneel. Met dank aan Into Law.

Jan - 16/03/2018

Super te vrede

Marc - 16/03/2018

Heel correcte behandeling van dossier en vriendelijke, begripvolle medewerkers

Timi - 12/03/2018

Prima service, vriendelijk, professioneel, duidelijk, zorgenvrij.

Bernard - 25/02/2018

Zeer tevreden over uw kantoor. Dank voor uw discretie. Met een druk op het internet kwamen we bij het juiste kantoor. Direct werd er gereageerd ! We werden op de juiste manier en op regelmatige tijdstippen geïnformeerd.

Patrick - 23/02/2018

Een heel vriendelijk en klant gerichte aanpak.

Veerle - 22/02/2018

Zeer vriendelijk!

Andres - 22/02/2018

Heb zeer goede info ontvangen, aangaande mijn overtreding.

Chris - 20/02/2018

vlotte service, houden je goed op de hoogte, zijn klantvriendelijk aan de telefoon om uitleg te geven

Sabine - 12/02/2018

Na wat zoeken op het internet kwam ik jullie tegen. Had er ook geen flauw benul van dat je ook een advocaat kon gebruiken voor een snelheidsovertreding en daarom telefonisch contact met jullie genomen. De communicatie die daarop volgende was perfect. Langs Whatsapp is het heel gemakkelijk om documenten te wisselen die jullie nodig hadden om aan de zaak te kunnen werken. Hopelijk heb ik jullie niet meer nodig in de toekomst maar dan zal ik niet twijfelen om weer contact te maken. Mvg Johan Bleys

Johan - 12/02/2018

Heel vriendelijke mensen, erg behulpzaam en georganisseerd! Echt een aanrader!

Sarah - 07/02/2018

ongelofelijk jullie kennis, jullie hebben me tot nu eerlijk en transparante comminucatie gegeven. dit helpt elke burger.

Wouter - 06/02/2018

Zelf opgebeld door dit kantoor. Direct geholpen geweest vanaf eerste stap dot de laatste. Zeker tevreden

Joris - 02/02/2018

Geen probleem!

Annabelle - 01/02/2018

Ik ben erg snel geholpen door gekwalificeerde mensen die me hebben bijgestaan met een prognose van mijn aankomende boete. Dit alles volledig gratis.

Stefaan - 30/01/2018

Goede duidelijke uitleg, juiste inschatting strafmaat.

Kristel - 30/01/2018

Heel tevreden over de bediening en klantvriendelijkheid

Eulalie - 30/01/2018

Duidelijk en correcte informatie. Volgen jou op als het moet. Zeker aan te raden

Quinten - 25/01/2018

Zeer goede opvolging van het dossier en je word strikt op de hoogte gehouden

Yves - 24/01/2018

Mensen hebben ons goed op de hoogte gehouden en voldoende inlichtingen verschaft,en de verwachte sanctie was correct en volgens de verwachtingen

Thierry. - 22/01/2018

S avonds laat nog mijn gegevens ingegeven met de nodige uitleg, 's anderendaags in de voormiddag reeds telefoon gekregen van een zeer vriendelijke dame die goed onderlegd was in de materie. Goeie uitleg gekregen op al mijn vragen, zeker een aanrader om te doen en dit zo snel mogelijk na je proces verbaal om zo snel mogelijk de juiste stappen te kunnen ondernemen. Hartelijk dank

FILIP - 21/01/2018

Intolaw advocaten kantoor had ik eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Maar moet zeggen de diensten die zij hebben verleend aan ik zelf was gewoon TOP!! Beter gezegd een 10/10 wel bij deze raad ik aan, aan alle mensen die soms eens in de problemen zitten door gelijk wat doe dan zeker en vast een beroep op INTOLAW ADVOCATEN KANTOOR.

Vincent - 21/01/2018

Door het pleidooi van mijn advocaat was de rechter zeer mild met zijn uitspraak. Zeer tevreden mee!

Olivier - 20/01/2018

Vlotte en hulpzame medewerkers

T - 19/01/2018

zonder probleem

Jo - 18/01/2018

Zeer positief bevonden! Correct en goed contact, nooit een telefoontje teveel voor hun. Echt tevreden!

Steven - 17/01/2018

Goede correcte service

Michael - 17/01/2018

De advocaat verwoordde alles correct en zoals overlegd, maar dan op een constructieve manier zoals alleen een echte advocaat dat kan. Precies daarom alleen was het zeker een meerwaarde! Intolaw kon de uitspraak van de politierechtbank precies voorspellen.

Hein - 17/01/2018

Duidelijke info, zeer goed geholpen, advocaat heeft het maximum er uit gehaald, echt bedankt Intolaw

Marc - 17/01/2018

Snelle & professionele communicatie en afhandeling. Ook voor kleine zaken is er een goed en persoonlijk contact. Een echte aanrader.

Sven - 16/01/2018

Zeer tevreden, goede persoonlijke service

Johan - 12/01/2018

Op alle vlakken een zeer goede service van het begin van de aanmelding tot het vurig pleidooi van de advocaat die u ook nog eens goed opvangt en de nodige tijd uitrekt om alles nog eens te bespreken. Kortom een dikke dank voor de perfecte service Marc

Marc - 12/01/2018

Over heel de lijn positief, dossierkennis, opvolging, pleidooi ....... doe zo voort !!

wim - 10/01/2018

Ze hebben mijn zaak grondig voorbereid en op het moment zelf duidelijk verteld wat ik kon krijgen en hun aanpak was overduidelijk perfect deze mensen zijn voor mij blijvers voor in het geval ik nog iets onverwacht zou doen

Floris - 10/01/2018

Echt op een verstaanbare eenvoudige manier behandeld en met een ZEER goed resultaat t'zijn SPECIALISTEN ! nooit zoek ik nog elders . en kort op den bal hoor gaf ons een gerust gevoel dat we iemand hadden dat ons ging verdedigen .

Jozef voor Floris - 10/01/2018

Vlotte service, symphatieke medewerkers.

Domenica - 09/01/2018

niettegenstaande de drukke agenda wordt door de advocate persoonlijk tijd vrijgemaakt voor me in detail te begeleiden,dank U,intolaw is aan te raden!

theo - 08/01/2018

Correcte, snelle opvolging van dossier. Goede communicatie.

Pascal - 06/01/2018

Vlotte en duidelijke uitleg

Gilles - 04/01/2018

Heel snelle reactie en goede uitleg

jean - 04/01/2018

Snel de gevraagde info verkregen.

Ria - 02/01/2018

2017

Ben tevreden over de samenwerking met Intolaw, de uitspraak op de rechtbank was beter dan ik had verwacht, mijn dank aan de advocaten van Intolaw.

Danny - 26/12/2017

ok

KOEN - 25/12/2017

Zeer goede begeleiding met korte opvolging.

Robin - 22/12/2017

Goede informatie gekregen

Werner - 22/12/2017

Intolaw advocaten goede communicatie kort en bondig de hulp en assistentie die je nodig hebt.

Jason - 22/12/2017

heel goeie service

mandeep - 22/12/2017

Correcte informatie gekregen. Bedankt

Laurent - 21/12/2017

Goede en klare uitleg

Pawel - 21/12/2017

goede voorbereiding en een zeer goede raadsman die de zaak ter harte neemt en wie ik zeker zal aanraden

Rens - 21/12/2017

handelen met kennis van zaken, zeer positief

Werner - 21/12/2017

Ik ben zeer tevreden van de professionele afhandeling

Dora - 21/12/2017

Snel de correcte informatie en advies ontvangen mbt mijn vraag

Philippe - 21/12/2017

Ben content dat ik jullie gecontacteerd heb. U stond onmiddellijk klaar om mij te helpen. Ik ben zeer tevreden over de uitspraak van de rechter. Ik had veel erger verwacht. Dank u voor jullie professionele tussenkomst. Met oprechte groeten. Geert

Geert - 20/12/2017

nemen vlot contact op en zijn zeer vriendelijk

achiel - 18/12/2017

geen palaver, maar rechtstreekse antwoorden over wat mij te wachten stond in mijn gerechtelijk dosier

Jean Pierre - 18/12/2017

Dit werd correct afgehandeld, ik werd dan wel veroordeeld voor mijn fout maar ik kreeg de nodige steun en informatie.

Glenn - 14/12/2017

Ik ben zeer tevreden van de dienst Intolaw. Vriendelijk, efficiënt, snel

JOHANNA - 14/12/2017

Na het raadplegen van jullie site gecontacteerd geweest door Intolaw. Op een zeer correcte en vlotte manier geïnformeerd over mijn mogelijkheden en wat me te wachten stond. Een week voor het voorkomen nogmaals gecontacteerd geweest voor een laatste overleg.Na de uitspraak snel, correct en volledig op de hoogte gebracht. Top !!!

Arne - 14/12/2017

Ik werd opgebeld en kon totaal vrijblijvend enkele vragen stellen ivm de overtreding.

Lenny - 14/12/2017

ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam tijdens het eerste contact

Bjorn - 07/12/2017

Vlot en correct afgehandeld. Ik zou Intolaw gerust opnieuw contacteren bij een eventueel volgend voorval.

Lucas - 03/12/2017

Ik ben tevreden, dat de advocaat er is in geslaagd: om de rechter, te doen twijfelen aan het vluchtmisdrijf, dat ik zou gepleegd hebben

Sonja - 02/12/2017

Voor een vrij eenvoudig dossier (snelheidsovertreding vastgesteld door camera) werd door Intolaw de nodige tijd uit getrokken om de zaak op een correcte wijze voor de rechtbank te pleiten.

jacques - 01/12/2017

Werkelijk goede en extreem snelle, klantvriendelijke service. Een dynamisch team die er voor gaat!

Loïck - 29/11/2017

Verrast maar heel tevreden over de feedback die kreeg na mijn vraag. Geweldig dat jullie dienst bestaat.

Suzy - 29/11/2017

Ik kreeg snel en specifieke hulp op mij vragen!

Robbie - 21/11/2017

Ja!

Sebastiaan - 21/11/2017

Het gemak, de efficiëntie en de professionaliteit waarmee ik geholpen werd door IntoLAW, is een verademing in deze tijd. Ik raad hun advies en begeleiding oprecht aan en ben dan ook uiterst tevreden.

Nathalie - 20/11/2017

Altijd beschikbaar voor al uw vragen, snel antwoord en ze gaan onmiddellijk aan de slag ( geen dagen wachten)

Alisa - 20/11/2017

Zeer snelle en duidelijke uitleg. TOP

David - 15/11/2017

Vriendelijke mensen, goed advies en een super opvolging

Shanna - 14/11/2017

Het was een heel eenvoudige samenwerking, alles werd geregeld voor me. De voorbereiding werd telefonisch getroffen en er werd bekeken wat de mogelijke consequenties voor mijn zaak konden zijn. Al bij al is dit een goede samenwerking geweest.

Olivier - 14/11/2017

een goede begeleiding met een goed pleidooi !

Kathy - 14/11/2017

Snelle en duidelijke reactie gekregen op mijn vraag!

Yen - 14/11/2017

Goede raming gekregen van de te verwachten straf . Ook het contact met het kantoor verloopt vlot en transparant . Zeer tevreden .

Anthony - 13/11/2017

De advocaat die mijn zaak moest pleiten heeft me voor de zitting zelf gecontacteerd om de feiten te bespreken. Ik was tevreden met de aanpak waaruit bleek dat de advocaat wel degelijk op de hoogte wou zijn zodoende mijn belangen ter dege te kunnen verdedigen. Ik werd bovendien grondig op de hoogte gesteld van de te verwachten opgelegde straf die nadien inderdaad binnen de verwachtingen viel.

Stefanie - 13/11/2017

De meest mens-vriendelijke en ethisch verantwoorde advocaten dat ik ooit heb gezien. Transparant op elk moment. Eerlijk en een oneindige bron aan relevante informatie. Ze dragen hun waarden en normen met fier op en dat merkt men in hun werkwijze. Absoluut een aanrader voor elke leek in het recht dat "HULP" roept. Zij zullen alles inzetten en het beste resultaat behalen.

Avdyl - 09/11/2017

Enkel ervaring met de chat dienst maar daar werd ik snel geholpen met de correcte uitleg en antwoorden op mijn vragen.

Ivo - 06/11/2017

Geen commentaar

Delphine - 02/11/2017

als ik nog eens moest in gelijk aardige geval terecht komen zou zeker opnieuw contact opnemen met Intolaw Advocaten werd goed op de hoogte gehouden en correcte uitleg!

Dario - 31/10/2017

De evaluatie mag zeker ten positieve worden gebruikt op de website mits dit anoniem gebeurt.

Prakash - 30/10/2017

Ik ben zeer tevreden over het snelle en transparante advies dat ik gekregen heb van een zeer vriendelijke en behulpzame advocate.

Els - 27/10/2017

DANK U VOOR U SAMENWERKING

CHRISTIAN - 26/10/2017

Duidelijke snelle en vriendelijke uitleg over het probleem. Geheel vrijblijvend. Dank u.

Jos - 24/10/2017

Zeer correcte en vooral snelle hulp n.a.v. ingevuld formulier op website.

Wout - 19/10/2017

Zeer tevreden van de advocate. Jammer genoeg is het vonnis niet positief uitgevallen.

Godelieve - 19/10/2017

Door de professionele aanpak en sterke verdediging die jullie verricht hebben voor mijn zaak heb ik een vrij milde straf gekregen waar ik superblij mee ben. Hopelijk heb ik of mijn vrienden geen zware overtredingen meer, maar indien dit toch gebeurt weet ik nu waar ik terecht kan en raad jullie zeker aan! Nogmaals bedankt.

Bren - 18/10/2017

Adequaat en daadkrachtig.

Stijn - 17/10/2017

Heel vriendelijk. Correcte en concrete informatie verkregen. Echt een aanrader als je een boete hebt.

Cindy - 17/10/2017

Voortreffelijke dienstverlening en follow up !

Thierry - 17/10/2017

Heel goede begeleiding en afhandeling van het dossier. Ik raad advocate Celine ten stelligste aan.

bea - 16/10/2017

Eerste contact verliep zeer goed, vriendelijke persoon die me direct kon verder helpen!

Jason - 16/10/2017

UITERST TEVREDEN VAN INTOLOW , HEEL GOEDE SAMENWERKING

ANNIE - 13/10/2017

zeer duidelijke en snelle reactie! Top!

christophe - 13/10/2017

Snel , vriendelijk en link waar je terecht kan

Natascha - 10/10/2017

Ja

Jimmy - 10/10/2017

Goed en duidelijk geholpen tijdens de periode voor de zitting. Communicatie was goed.

Daan - 09/10/2017

Snel en duidelijk antwoord, dank je wel Lieselot

Rudy - 09/10/2017

Ik ben heel tevreden dat ik Intolaw Advokaten heb gevonden en zeker omdat mijn Verzekeringsmaatschappij volledig in de steek laat. Daarom heb ik hun hulp ingeroepen om mij in eerste instantie met raad bij te staan om te zien wat er nog mogelijk was. Dit alles ging eigenlijk redelijk snel en vlot. Zelf zou ik iedereen die in botsing komt met zijn verzekering (gerechtelijke bijstand) toch aanraden contact te nemen met Intolaw. Die mensen weten hoe de vork in de steel zit.

Irand - 06/10/2017

ik ben zeer tevreden over de snelle en praktische feedback ivm mijn vraag. Zeer professioneel en duidelijk antwoord.

Eliane - 05/10/2017

To the point informatie en snelle, vlotte service. Heel goed!

Bram - 03/10/2017

Ik ben heel opgelucht dat alles goed gegaan is ik vind dat jullie me Vry van schuld hebben gekregen en nu ga ik de boete betalen voor mijn man nog en dikke dank als er iets is stel ik me weer met jullie in verbinding naar ik hoop dat er niets meer voor valt veelle dank Duffeleer linda

Linda - 30/09/2017

Prima contact en steeds correcte informatie ontvangen !

Stijn - 29/09/2017

Heel goed geholpen geweest! Bedankt!

Patrick - 29/09/2017

Ik heb via de website een aanvraag gedaan om mijn boete te berekenen en werd na 10 min al gecontacteerd hierover. Ik heb heel veel interessante informatie gekregen en ben een stuk gerust gesteld. Een heel goede service!

Alicia - 27/09/2017

Zeer snelle en gedetailleerde dienstverlening!

Yoeri - 26/09/2017

Was echt onder de indruk van het pleidooi van de Advocate. Ik kon er niks meer aan toevoegen, alles werd perfect uitgelegd. Met als resultaat: Mijn uitspraak was de meest gunstige dat ik kon krijgen. Bedankt!

Wesley - 25/09/2017

Heel positieve evaluatie!

Ans - 25/09/2017

Geen negatieve punten. Goede samewerking

Jochen - 25/09/2017

10

Deniz - 25/09/2017

Ik had deze uitspraak niet durven dromen en ben ongelooflijk blij met de keuze van Intolaw

Rita - 23/09/2017

Goede opvolging, regelmatige updates en snel antwoord op vragen

Karolien - 20/09/2017

Snel antwoord - jammer dat er geen precedent was voor mijn specifiek geval

Marilyn - 19/09/2017

Een duidelijk en goede informatie doorgestuurd en zeer snel!

Jason - 15/09/2017

Zeer stipt en correct op voorhand geïnformeerd door de advocaat. Ook op de rechtbank goed opgevangen en het een en ander nog voorbesproken wat uiteindelijk tot een gunstiger resultaat heeft gebracht dan eerst verwacht.

David - 13/09/2017

Heel tevreden over het snelle antwoord van jullie diensten. De opvolging was ook zeer voldoende

David - 12/09/2017

Zeer vriendelijk, concrete en vlugge antwoorden,.. Zeker een aanrader!

Tiemy - 12/09/2017

Ik ben in contact gekomen met Intolaw nadat ik een boete heb ontvangen van de politie dat 4jaar oud is. Ik werd heel professioneel verder geholpen door Lieslotte Heiden. Ik was tevreden.

Fatiha - 12/09/2017

snel en duidelijk geholpen

fleur - 11/09/2017

Zeer duidelijke uitleg over wat te doen met een hoge verkeersboete. Eventueel raden ze aan om verdere stappen te nemen of de boete te betalen

Luc - 09/09/2017

Snel antwoord en goede informatie en hulp gekregen

Tamara - 08/09/2017

Zeer tevreden over de dienstverlening

habex - 04/09/2017

Heel efficiënte, correcte en doelgerichte hulp gekregen. Op een zeer korte periode was alles klaar en duidelijk!

Michael - 04/09/2017

zeer professioneel, bereikbaar en advies op maat.

Razwana - 31/08/2017

zeer goed geholpen

Astrid - 30/08/2017

Snelle service en een duidelijk antwoord op mijn vraag.

Robin - 29/08/2017

Zeer goed te woord gestaan

Koen - 28/08/2017

Ze stelden u gerust, dat allemaal op de plooitjes komt. En je kunt er altijd terecht bij twijfel of vragen.

Annelies - 25/08/2017

Zeer vriendelijk!!! Bij de volgende kan ik zeker terecht bij julie!!!

Seyda - 25/08/2017

Snel, efficiënt en vriendelijk zonder opdringerig te zijn ... dit is de ervaring die ik heb met jullie kantoor. Een dagvaarding via de deurwaarder krijgen en voor de rechtbank moeten verschijnen voor een snelheidsovertreding ... als je het niet gewend bent, dan ben je toch even van slag. Op dat moment is het fijn dat iemand alles uit handen neemt, je al een eerste feedback geeft en de rompslomp die ermee gepaard gaat van je overneemt. Nu hopen op een positief resultaat, het is sowieso nog een bang afwachten, maar ik ben al blij dat ik er alvast niet alleen voor sta!

Veronique - 25/08/2017

Een hele duidelijke uitleg gekregen van één van de medewerksters! De uitleg die ik op dat moment nodig had met afweging van de verschillende mogelijkheden en welke stappen ik allemaal moet ondernemen. Bovendien ook zeer vriendelijk en behulpzaam, met andere woorden: zeker een aanrader!

Kevin - 24/08/2017

Vlot gesprek met nuttige info

kim - 24/08/2017

Snelle en duidelijke informatie.

jens - 23/08/2017

Vriendelijk van begin tot einde. Altijd goed opgevangen geweest met mijn vragen. Ben zeer tevreden

Yasmina - 21/08/2017

Zeer snel en duidelijke raadgeving.

Moulay - 21/08/2017

Er werd snel en vlot contact opgenomen. Gedetailleerde uitleg gekregen bij de vraagstelling.

Tommas - 21/08/2017

Zeer goede voorbereiding naar mijn proces toe, altijd snel antwoord gehad op vragen. Goede opvang in rechtszaal, zelfs tot het besluit. Danku

Dirk - 06/08/2017

Na gebruik van de online boetecalculator kreeg ik al spoedig een mailtje met daarin een overzicht van wat me te wachten zou kunnen staan. Echter er zat nog flink wat "rek" op de vermeldde, te verwachten, boete / duur van het rijverbod. Allerhande doemscenario's waren nog mogelijk. In het mailbericht werd echter ook vermeld dat INTOLAW me binnen de vier uur na ontvangst van het bericht zou contacteren. Nog geen twee uur later kreeg ik een vriendelijk dame aan de lijn dewelke mij in alle rust op mijn vragen antwoordde. Op basis van expertise van het advocatenkantoor in gelijkaardige rechtzaken konden ze de te verwachten strafmaat veel nauwkeuriger inschatten. Eveneens werden vragen over wat ik in praktijk kon verwachten zeer geduldig en duidelijk beantwoord. Aangenaam verrast met deze service.

Jan - 04/08/2017

De Intolaw advocaten waren zeer reactief gedurende het hele proces.

Julia - 03/08/2017

De steun en de afhandeling van mijn zaak die ik mocht ervaren kan je best omschrijven als professioneel top! Meester Madou heeft het uiterste gegeven in dossierkennis en pleiten. Ik ben dus heel tevreden met de uitspraak van de rechtbank met dank aan intolaw. Bedankt, Tony Staes

Tony - 02/08/2017

zeer tevreden. alles is uit handen genomen. ik moest niets doen. perfecte service

otman - 27/07/2017

Het advies dat ik van de advokaat bekomen heb, was helder, zakelijk, en volledig bevredigend.

Lieven - 26/07/2017

Zeer snelle adequate hulp!

Jaswant - 22/07/2017

Uw professionele tussenkomst leidde tot een resultaat waarover wij zeer tevreden zijn. Hartelijk dank.

Baptiste - 20/07/2017

telefonische support was duidelijk en helpvol bedankt hiervoor

Joris - 20/07/2017

Zeer snel geholpen!!

Morgan - 18/07/2017

Directe contactname en opvolging van het dossier. Professionele aanpak en vlotte afhandeling. Aan te raden. Bedankt! Mvg Guy Creten

guy - 18/07/2017

Ik werd prachtig geholpen en ik ben zeer blij met de steun en advies van Intolaw Advocaten :)

Hicham - 18/07/2017

Zonder meer een zeer snelle - lees onmiddellijke - reactie op mijn vraag via chat, en een perfecte en zeer duidelijke uitleg op mijn vraag. Top Quality !!! Dank je wel.

Peter - 18/07/2017

Enkel maar lovende woorden voor INTOLAW het contact was telkens heel snel en heel vriendelijk. En ze zijn vooral een zeer goede hulp. Een aanrader!

Dimitri - 18/07/2017

Heel duidelijke uitleg en snelle feedback gekregen

Natahlie - 17/07/2017

supersnelle reactie zowel telefonisch als via mail

chris - 07/07/2017

Heel professioneel werd ik geholpen mijn kan enkel maar positieve mening geven De beste in hun vak !

Franky - 06/07/2017

zeer snelle en onderbouwde reactie met zowel de voor als nadelen netjes op een rij gezet

Philippe - 05/07/2017

Na een vraag te hebben gemaild heb ik zeer snel en telefonisch duidelijke informatie gekregen, spijtig genoeg niet in mijn voordeel. Nogmaals bedankt.

Johan - 05/07/2017

Snelle en adequate afhandeling van de zaken.

Sonja - 28/06/2017

Goed gecommuniceerd en goed advies gekregen

jonas - 27/06/2017

zeer goed contact zowel telefonisch als via mail, advocate zei wat we onderling hadden afgesproken in de rechtbank en voor mij een zeer positieve uitspraak

serge - 26/06/2017

Mits ik niet kon aanwezig zijn op de zitting door een heelkundige ingreep die voor herhaling vatbaar zal zijn, geeft advocaat Céline De Rouck alles voor mij in goede banen geleid, waarvoor mijn dank. Ook veel begrip getoond voor de situatie waarin ik verkeer, positief van haar is kan zéér goed luisteren en advies geven. Is een steunend en vertrouwelijk persoon.

Carine - 25/06/2017

Snel,vriendelijk goede uitleg.

Charlotte - 22/06/2017

Professionele aanpak van bij de start en een zeer possitieve uitspraak, bedankt iedereen

Johan - 22/06/2017

Vlot, correct en professioneel!

Stijn - 19/06/2017

Zeer goedeopvolging en vlot e-mail verkeer,duidelijke afspraken en hulpvaardig

David - 16/06/2017

Uitstekend

Nicky - 15/06/2017

Intolaw beschikt over zeer goede advokaten, en is een absolute aanrader wanneer je in de problemen komt. Aarzel niet om met Intolaw in zee te gaan. Het zal je niet betreuren en is een slimme oplossing. Doen!!!

Andrea - 13/06/2017

Heel goed contact gehad met Intolaw Advocaten, zowel via mail, telefonisch en persoonlijk. Alles werd haarfijn uitgelegd aan welke boete en dergelijke ik mij kon verwachten, dus was de uitspraak geen verassing meer. Prima kantoor, zou dit zeker aan iedereen aanbevelen.

Geert - 13/06/2017

Aanrader! Zeer professioneel en ze geven je ook een gerust gevoel.

Daniele - 12/06/2017

Eerste indruk was positief!

Steve - 07/06/2017

X

Tom - 06/06/2017

Jullie kennen jullie vak en helpen de mensen. Jullie geven goede advies wat je zoal kan doen voor strafvermindering te kunnen bekomen. Nogmaals wil ik jullie nog eens bedanken voor de raad en het pleidooi dat jullie gedaan hebben.

Kevin - 29/05/2017

Van het eerste contact tem de betekening van het vonnis konden we steeds met al onze vragen bij jullie terecht. Jullie hebben onze belangen uitstekend verdedigd. We zijn uitermate tevreden met de behaalde uitspraak.

Tom - 29/05/2017

super dat je op gelijk welk tijdstip van de dag direct een antwoord krijgt op je vraag

sylvie - 24/05/2017

Zeer behulpzaam, vriendelijk personeel, altijd klaar voor u te helpen en bij te staan

Dennis - 23/05/2017

Zeer proffesionele aanpak met het nodige resultaat als gevolg.

Thomas - 23/05/2017

Duidelijk antwoord op de gestelde vragen

Marina - 23/05/2017

vriendelijk en ze maken er werk van en met vragen kan je altijd bij hun terecht en je word echt snel geholpen

Tyran - 18/05/2017

Vlug gecontacteerd geweest en goed begeleid geweest perfecte service en persoonlijke begeleiding en nazorg top hopelijk heb ik dit nooit meer nodig maar als ik het ooit nog nodig heb maak ik zeker gebruik van in to law dankuwel

Broos - 16/05/2017

.

Claude - 12/05/2017

Heel tevreden van jullie! Altijd goed geholpen met alle vragen die ik had en ben ook altijd direct op de hoogte gebracht van alle info ter beschikking

Kjell - 12/05/2017

Bedankt voor de hulp die wij mochten ontvangen

Anoniem - 10/05/2017

ik heb een zeer goede advocaat bij de zitting dus alles was zeer goed geregeld... ik dank jullie allemaal om deze proces in goede banen te leiden

Anoniem - 10/05/2017

Ik ben super tevreden van jullie dienstverlening.

Anoniem - 03/05/2017

Topteam!

Anoniem - 25/04/2017

Het is omdat ik werkloos ben dat de kosten me zwaar zullen vallen en dat ik dan nog 1 maand rijverbod heb. Zeer moeilijk om daarmee een job te vinden. Ik denk dat de rechter me meer rijverbod heeft gegeven omdat ik net werkloos ben en op die manier lagere boetes heb gehad. Ik ben tevreden en ik denk niet dat ik er beter had kunnen uitkomen. Dank je

Anoniem - 05/04/2017

Vlotte behandeling van het dossier! Top!

Anoniem - 04/04/2017

Ik ben een tevreden man

Anoniem - 03/04/2017

Wij willen jullie en vooral Mevrouw Celine Derouck van harte bedanken voor het bijstaan in onze zaak. Wij zijn uiterst tevreden met het gedane pleidooi op datum van 17 maart 2017. Wij willen dan ook geen beroep aantekenen?

Anoniem - 17/03/2017

Heel tevreden. Hopelijk zal het openbaar ministerie geen beroep aantekenen.

Anoniem - 27/02/2017

Hartelijk dank!!

Anoniem - 27/02/2017

Snelle en goede afhandeling dank u

Anoniem - 18/02/2017

Tweede keer in beroep zeer tevreden over uw advocaat.

Anoniem - 17/02/2017

Perfecte opvolging en steeds goede communicatie

Anoniem - 17/02/2017

Ongelooflijk bedankt voor de goede en snelle service!

Anoniem - 08/02/2017

Ik ben zeer tevreden met de opvolging van de zaak en met het resultaat gezien het hier wel om een zeer ernstige inbreuk ging hartelijk dank voor de goede afhandeling.

Anoniem - 07/02/2017

Zeer vriendelijk.

Anoniem - 03/02/2017

Hoewel er verscheidene personen mijn dossier hebben opgevolgd was de communicatie perfect.

Anoniem - 27/01/2017

2016

Van harte bedankt

Anoniem - 17/12/2016

Ik ben zeker tevreden over de service van jullie bedrijf want ik wist niet dat ik voor een snelheidsovertreding rechtsbijstand kon genieten via mijn autoverzekering. Dat heeft jullie bedrijf zelf geregeld via mijn verzekeraar. Waarvoor dank

Anoniem - 13/12/2016

Ik ben zeer tevreden over de werking van jullie kantoor!

Anoniem - 13/12/2016

Zou Intolaw zeker aanraden aan ieder die jammer genoeg de diensten van een advocaat nodig hebben. Goede ondersteuning en krachtige verdediging in de rechtbank. Hierbij wil ik nogmaals mijn dank betuigen aan de advocate die mij verdedigt heeft.

Anoniem - 04/12/2016

Niks aan toe te voegen zeer tevreden van de afhandeling van mijn dossier

Anoniem - 28/10/2016

graag wil ik uw diensten danken voor de goede zorgen die aan mijn zaak werden besteed

Anoniem - 28/10/2016

tevreden over de service geen negatieve opmerkingen

Catreine - 19/09/2016

snel en correct

Cristophe - 19/09/2016

zeer behulpzaam legt alles precies uit eerlijkheid...

Liesbeth - 15/09/2016

Zeer vlot contact perfecte opvolging

Ivy - 15/09/2016

snelle reactie goed advies

Robin - 15/09/2016

Zeer vriendelijke mensen die het mogelijke doen om je verder te helpen met je vragen rond verkeersrecht!

Ilke - 10/09/2016

Heel snelle en goede service

Delphine - 02/09/2016

Ik kan enkel maar positieve kritiek geven over jullie mijn zaak hebben behartigd

Kristof - 11/07/2016

Positief - vlug gecontacteerd - heldere uitleg - aan te bevelen - dank voor de informatie!

Edmond - 08/07/2016

Na de mail werd de volgende dag reeds contact opgenomen met een antwoord op mijn verschillende vragen. Zeer snel antwoord op de vragen via mail

Peter - 07/07/2016

Geen klachten zeer tevreden snelle hulpverlening.

Ralph - 06/07/2016

Stipt correct en met veel geduld uitleg via telefoon en mail over procedure en mogelijke straf waar je als leek niets van weet.

Peter - 05/07/2016

zeer snelle respons en professionele ondersteuning. zeer vlotte en efficiënte communicatie per mail en per telefoon.

Jim - 29/06/2016

heel positief snelle duidelijke én juiste informatie. Ook bijstand advocaat Sofie uitstekend !

Marc - 21/06/2016

Zeer tevreden over de service van intolaw perfecte opvolging initiatief richting rechtsbijstands verzekering. Sleutel-op-de-deur aanpak.

Vincint - 20/06/2016

Vlotte en professionele contacten. Correcte opvolging en afhandeling. Gunstig resultaat verworven.

Bart - 09/06/2016

goede en duidelijke communicatie zeer vriendelijk in de omgang.

Laurens - 08/06/2016

Ben heel blij met de werkwijze van deze mensen alles wirdt goed uit gelegd en er wordt goed geluisterd wat van veel belang is bij zo een zaken ! Vriendelijk bedankt voor de steun en de verdediging tot hier toe ! Mvg Glenn

Glenn - 31/05/2016

Super tevreden; zeer vriendelijk en zeer correct! Aanrader :-)

Geoffrey - 27/05/2016

ik ben zeer tevreden over de aanpak en dienstverlening van Intolaw.

Joris - 25/05/2016

Heel tevreden zeer vriendelijk en doen goed hun best!

Stefanie - 23/05/2016

Efficiente en correcte behandeling van de problemen. Uitgebreide bespreking kort voor het proces hetgeen zeker helpt om de rechter te overtuigen van uw standpunt

Jos - 20/05/2016

Positief. Eerste keerdat ik in contact kom met politierechtbank. Jullie hebben zelf contacten gelegd met de verzekering.

Christina - 16/05/2016

ZEER TEVREDEN / ZEKER IVM DE NODIGE UITLEG EN BEGELEIDING IN DEZE ZAAK WAAR IK LEEK IN BEN

Yvon - 07/05/2016

Zeer duidelijke communicatie tevreden over de hele lijn

Jesse - 06/05/2016

Perfecte Service Heel duidelijk en begrijpbaar voor iedereen. Snelle communicaties. Dank u WEL aan iedereen.

Serge - 15/04/2016

Uitstekend

Guy - 15/04/2016

Zeer tevreden over de dienst verlening van INTOLAW zeer snel en effectief geholpen wn netjes begeleid door de stappen heen chapeau

Ali - 14/04/2016

Vriendelijk behulpzaam en duidelijk. Met daarenboven een gunstige uitspraak.

Nico - 14/04/2016

Ik was tevreden werd regelmatig gecontacteerd en kreeg antwoord op alle vragen die ik stelde

Christine - 09/04/2016

heel tevreden

Jan - 09/04/2016

Vlekkeloos vriendelijk en punctueel

Erwin - 06/04/2016

Zeer tevreden over de opvolging en afhandeling van dit dossier.

Kurt - 04/04/2016

Zeer professioneel; meester GOETGHEBUER had duidelijk kennis van de zaken en kende het dossier goed. Menselijke aanpak. Bedankt.

Marc - 03/04/2016

Steeds zeer goed geholpen en zeer goede feedback

Yvon - 26/03/2016

Zeer tevreden met de service.

Peter - 23/03/2016

Efficient accuraat en zeer kundig geholpen. Dank u.

Patrick - 22/03/2016

ben zeer tevreden hebben heel goed advies gegeven

Rita - 15/03/2016

Uitstekende dienstverlening

Carl - 14/03/2016

perfect zowel telefonisch als face to face

Bart - 29/02/2016

perfect zowel telefonisch als face to face

Gert - 25/02/2016

Goede tussenkomst professioneel en doelgericht

Peter - 23/02/2016

Ik ben echt waar super tevreden over de dienst verlening van het intolaw bureau!

Jonas - 17/02/2016

super !! alles zeer goed uitgelegd en vriendelijke mensen van advocaten secretaressen.

Veronique - 12/02/2016

Alles verliep vrij vlot ik ben zeer tevreden over mijn uitspraak het contact met jullie was Gemaklijk zonder veel poespas....bedankt !

Kenny - 11/02/2016

Vriendelijke en behulpzame mensen. Ben heel tevreden over de service.

Lieve - 27/01/2016

zeer tevreden over de dienstverlening

Anja - 25/01/2016

duidelijk eerlijk (er werden geen onrealistiche optimistische verwachtingen vooropgesteld) correct en communicatief

Geert - 21/01/2016

Vriendelijke en duidelijke comunicatie en begeleiding. 10/10!

Dirk - 21/01/2016

Alles word goed geregeld... je moet zelf niets doen. Met (toch zeker bij mijn zaak) een goede afloop.

Andy - 11/01/2016

Zeer duidelijke info verstrekking. Geen onnodige gesprekken maar steeds to the point vragen en antwoorden. Resultaat is dan ook beter dan mijn verwachtingen.

Andy - 10/01/2016

Zeer stipte opvolging van mijn zaak waarvoor mijn dank!

Pierre - 01/01/2016

2015

zeer tevreden over de begeleiding voor en na de zoek waarvoor ik terecht stond

Mark - 17/12/2015

Vlotte service. Op alle vragen werd een snel en duidelijk antwoord gegeven.

Pieterjan - 14/12/2015

correcte behulpzame en vriendelijke samenwerking

Rudy - 09/12/2015

Zeer goede en professionele dienstverlening !!

Luc - 04/12/2015

Zeer tevreden! Correcte en duidelijke afspraken + goede opvolging en zeer tevreden over resultaat.

Marianne - 22/11/2015

Correct vlot met kennis van zake

Dirk - 05/11/2015

Zeer goede en duidelijke uitleg vooraf en na de dagvaarding

Peter - 03/11/2015

Zeer goede en duidelijke uitleg vooraf en na de dagvaarding

Alain - 03/11/2015

zeer duidelijke uitleg zonder teveel poespas. advies van de bovenste plank! zeer vriendelijk en geduldig. top!

Carmen - 03/11/2015

Correcte en duidelijke behandeling van mijn dossier

Yvon - 30/10/2015

Intolaw verdedigde me uitstekend. Ik kon me volledig vinden in het vonnis. Bovendien kreeg ik ten allen tijde de correcte info. Bedankt Intolaw!

Geert - 29/10/2015

Stipt correct en klantvriendelijk

Jawad - 29/10/2015

Vlotte tel. contacten en prima opvolging via mail. Duidelijke afspraken en informatie. Als ik ooit nog eens verstrooid ben (hopelijk niet) zal ik zeker terug beroep doen op uw diensten. Bedankt.

Peter - 28/10/2015

Prachtige ondersteuning en zeer correcte opvolging van mijn dossier m.b.t. snelheidsovertreding. Niets dan lof! Mijn feedback naar omstaanders is dan ook zeer lovend. Nogmaals hartelijk dank voor jullie diensten !

Koen - 27/10/2015

Het was de eerste maal dat wij met INTOLAW werkten en wij stelden vast dat de opvolging heel stipt gebeurde op een gepersonaliseerde wijze zowel bij de voorbereiding als de afhandeling van de zaak. Zeer professioneel.

Hilde - 27/10/2015

Zeer goede dienstverlening snelle respons op vragen zeer goed contact goede pleiting tijdens de rechtzaak. Kortom zeer tevreden.

Stefaan - 26/10/2015

Info gevraagd via internet. De dag erna reeds opgebeld met de nodige raad en daad. Zeer vlotte en accurate communicatie en zeer oplossingsgericht. Aan te raden kantoor

Yannick - 24/10/2015

Heel goeie advocate!

Wendy - 24/10/2015

vlotte en goede afhandeling

Dirk - 19/10/2015

Een goede begeleidingd door de meester ter plaatse en de informatiewisseling werd vriendelijk en correct afgehandeld

Sonny - 18/10/2015

Na invullen online hebben ze me direct gecontacteerd. Direct duidelijk en actie met een goed resultaat. Nogmaals bedankt!

Andy - 11/10/2015

Zeer vriendelijk en met kennis van zaken.

Sven - 11/10/2015

goede service en altijd vriendelijk

Kris - 07/10/2015

Zeer tevreden over de professionele vriendelijke joviale en snelle manier om mijn dossier te be en af te handelen

Peter - 07/10/2015

Ik ben toevallig met Intolaw in contact gekomen via hun site. Heel vriendelijke mensen hebben me doorheen de hele zaak goed geholpen en duidelijke gemaakt wat ik kon verwachten. Mocht het nog voorvallen hopelijk niet zou ik zeker terug bij hen ten rade gaan!

Lorenzo - 05/10/2015

Altijd goed geïnformeerdgoed gepleit op de rechtbank Ik ben dus heel te vreden over jullie. Bedankt!

Tony - 04/10/2015

Tevreden.Goede en snelle dienstverlening.

Jan - 02/10/2015

Zeer goede ervaring. Dossier werd uitstekend opgevolgd.

Timothy - 02/10/2015

Snelle professionele en vriendelijke dienstverlening tijdens telefonisch contact en via mails. Heldere informaties ook. Zeer bedankt!

Lode - 01/10/2015

Top

Stefan - 18/09/2015

Efficiënt zeer informatief geruststellend waarvoor dank!

Sofie - 16/09/2015

Correcte efficiënte communicatie en opvolging. Prima service.

anoniem - 12/09/2015

Zeer tevreden

Said - 09/09/2015

Correct verstaanbaar en vooral uitstekend.

Luk - 07/09/2015

Deze week ben ik teruggebeld over een vraag die ik had omtrend een snelheidsovertreding in Belgie. elf Nederlander ben en niet op de hoogte was van hoe het werkt in Belgie. Uiterst zorgvuldig en vriendelijk werd mij uitgelegd wat de gang van zaken was.

Daan - 04/09/2015

contact met de advocate vlot professioneel en aangenaam / contact via mail : duidelijk en volledig

Leo - 03/09/2015

Correct en snel

Daniël - 02/09/2015

Vriendelijk correct en stipt.

Frans - 01/09/2015

Ik legde een vraag ivm een verkeersovertreding voor aan INTOLAW en kreeg de dag erop reeds een antwoord. Enkele maanden later bij ontvangst van de boete bleek het antwoord correct te zijn.

Mieke - 25/08/2015

Beleefd en sterk informatief

Jeroen - 18/08/2015

Zeer tevreden. Snelle reactie op mails. Alvast bedankt

Bob - 05/08/2015

Zeer goede professionele begeleiding met uitstekende kennis van zaken en zeer goed pleidooi ! Heel tevreden over de volledige samenwerking

Kristof - 03/08/2015

Ik kan enkel maar tevreden zijn over de samenwerking en het behaalde resultaat. De communicatie via email/telefoon werd steeds correct afgehandeld. De duidelijke to the point communicatie de jonge look&feel van het advocatenbureau en bijhorende branding zijn een verademing t.o.v. de logge werking en archaïsche communicatie van het Belgisch rechtssysteem.

Anoniem - 27/07/2015

heel vlot gemakkelijk en correct kan niet beter.

Tom - 23/07/2015

Tevreden

Rohald - 22/07/2015

Ik ben zeer tevreden met jullie geleverde werk en ga jullie dan ook in de toekomst aan iedereen die ik ken aanraden

Ronald - 30/06/2015

hebben dit ervaren als zéér bevredigend en zullen U zeker aanraden bij derden een tevreden cliënt

Tania - 26/06/2015

zeer tevreden over de dienstverlening!!!!

Nicholas - 24/06/2015

zeer goede afwerking proficiat.

Patrick - 23/06/2015

Was duidelijk en zeer vriendelijk

Benny - 22/06/2015

Zeer goede snelle duidelijke bediening! Top!

Mathias - 20/06/2015

zeer vlotte behandeling van mijn zaak! waarvoor mijn dankgezien mijn overtreding had de uitspraak erger kunnen zijn nogmaals mijn welgemeende dank aan INTOLAW !

Ronny - 19/06/2015

Ten eerste meer dan tevreden met de uitspraak vd rechter boven mijn verwachtingen verder wil ik het ganse team van Into Law bedanken voor de goede samenwerking en briefwisseling en goede ontvangst steeds ik geef jullie een 10 op 10 mijn grote dank nogmaals.

Marc - 16/06/2015

Tot nu toe zeer tevreden vanwege professionaliteit

Bert - 16/06/2015

Zeer goede Dienstverlening en zeer goede inlichtingen en behulpzaam

Corneel - 16/06/2015

zeer snelle en correcte afhandeling

Katty - 04/06/2015

zeer goede contacten -goed ingelicht over waar aan te verwachten

Omer - 04/06/2015

zeer goede dienstverlening!

Benjamin - 01/06/2015

Zeer professionele reflectie en kijk op de zaak.

Robbert - 28/05/2015

Zeer duidelijk en vlot contact. We werden op regelmatige basis op de hoogte gehouden.

Serge - 27/05/2015

Zeer duidelijk en vlot contact. We werden op regelmatige basis op de hoogte gehouden.

Peter - 27/05/2015

TOP

René - 19/05/2015

Zeer snelle en vriendelijke reactie duidelijke informatie constructieve oplossingen. Dank je!

Mien - 05/05/2015

met dank aan jullie is men uitspraak mild bedankt hiervoor

Nick - 04/05/2015

Mijn volledige tevredenheid over het antwoord op de door mij gestelde vragen. Mijn dank hiervoor.

Roland - 24/04/2015

Ik werd enkele uren na het versturen van mijn mail telefonisch gecontacteerd. Ik kreeg een duidelijke uitleg op mijn vraag;door een zeer vriendelijk persoon die de tijd nam het uit te leggen.

Patrick - 22/04/2015

Snel en duidelijk. Ook prettig te horen dat ik niet hoef voor te komen en 'slechts' een boete hoef te betalen.

Monique - 15/04/2015

Snel professioneel duidelijk en enorm vriendelijk.

Frank - 15/04/2015

de spontane mails die ik op regelmatige basis kreeg was voor mij de geruststelling dat mijn zaak goed werd opgevolgd.

Anoniem - 12/04/2015

INTOLAW een team die de klanten op een SUPERvriendelijke manier behandelen!

Mohamed - 09/04/2015

Zeer aangenaam gesprek met medewerker Kenneth.Veel geduld en begrip getoond en voortdurende luisterbereidheid en goede antwoorden op de vragen.

Luc - 08/04/2015

zeer tevreden bedankt

Peter - 05/04/2015

Jullie leverden perfect werk en deden dit uiteindelijk beter dan de andere advocate die me uiteindelijk verdedigde. In de toekomst zal ik niet nalaten jullie aan te bevelen bij kennisen en vrienden.

Anoniem - 02/04/2015

Super snel vriendelijk en duidelijk

Michele - 02/04/2015

Prachtige service en opvolging vergeleken met andere kantoren!

Anoniem - 01/04/2015

Het was een aangename en nuttige respons. Bedankt voor de informatie. Ik apprecieerde dit ten zeerste.

Rene - 01/04/2015

Super snel vriendelijk en duidelijk

Michele - 28/03/2015

Zeer goede en snelle service.

Robbie - 27/03/2015

Snel en correct te woord gestaan.

Edwin - 23/03/2015

Zeer duidelijke en interessante hulp gekregen. Mijnheer was ook uiterst vriendelijk zonder beschuldigend over te komen. Wenst me echt te helpen en ik voelde me geen crimineel omwille van mijn (zware) verkeersovertreding. Bedankt INTOLAW

Wim - 18/03/2015

ik ben er zeer goed geholpen en het was ook meteen duidelijk

Carine - 18/03/2015

snelle service eerlijke uitspraak gehad

Anoniem - 16/03/2015

Snelle en duidelijke feedback gekregen onder de vorm van een gratis telefoontje van een advocaat.

Célestine - 05/03/2015

Goede en vriendelijke service. Vlotte aanpak. Bedankt.

Anoniem - 03/03/2015

Ben heel tevreden over de manier van werken met Intolaw: directe aanpak van het probleem concrete en eerlijke info. Aan te raden.

Simonne - 03/03/2015

Intolaw werd door mij heden 2 maart 2015 gecontacteerd. Gedurende een 25 tal minuten werd er naar mijn verhaal geluisterd. De gegeven raad werd in dank aangenomen en sterkt mij in het vooruitzicht van het komende.Vriendelijk bedankt.

Pierre - 02/03/2015

Contact was zeer vriendelijk correct hulpzaam duidelijk antwoord en zeer vlugge reactie. Zeker eens doen.

Mieke - 26/02/2015

Ik was bijzonder tevreden met de begripvolle menselijke aanpak en de heldere en transparante communicatie. Ook alle afspraken werden stipt en nauwkeurig nagekomen.

Anoniem - 23/02/2015

zeer direkt en duidelijk

Marc - 17/02/2015

Correct vriendelijk en snel!

Jacob - 03/02/2015

Ik was onder de indruk van hoe snel ik reactie kreeg na het invullen van het formulier. Ze hebben mij in ieder geval een juist inschatting gegeven.

Isabelle - 03/02/2015

Correct vriendelijk en snel!

Jacob - 03/02/2015

Ik ben tevreden van uw diensten en dank u vriendelijk !

Anoniem - 03/02/2015

Ik was blij dat ik bijgestaan werd door een specialist

Tienneke - 03/02/2015

Correct vriendelijk en snel!

Jacob - 03/02/2015