Politierechtbank Turnhout

De Politierechtbank Turnhout veroordeelt u tot een rijverbod. Twee maanden later wordt het verstekvonnis betekend. En nu? IntoLaw Advocaten overloopt samen met u de verschillende stappen van de gerechtelijke procedure.

Griffie Politierechtbank Turnhout
Kasteelplein 11 - 2300 Turnhout
tel.: 014 44 71 00

IntoLaw Advocaten geeft gratis advies bij rijverbod.
 

In welke periode wordt mijn rijverbod uitgevoerd door Politierechtbank Turnhout?  

Behalve in zeer uitzonderlijke gevallen kan u de periode niet kiezen. Ook niet wanneer u kan aantonen dat u uw rijbewijs nodig hebt om uw job uit te oefenen. Denkt u over de nodige argumenten te beschikken om een uitzondering te verkrijgen? Laat u dan gratis adviseren door IntoLaw Advocaten.
 

Waar moet ik de herstelexamens afleggen?    

Het kan inderdaad gebeuren dat de Politierechtbank Turnhout u naast een rijverbod ook verplicht tot het afleggen van theoretische, praktische of psychologische proeven. In dat geval vraagt het Parket u in een brief om een examencentrum te kiezen. Bezorg uw antwoord zeker binnen een termijn van twee tot drie maanden, want anders beslist het Parket in uw plaats.  
 

Welke boetes en kosten worden aangerekend bij een rijverbod?

Dat wordt u in een brief meegedeeld door de Ontvanger van de Belgische Staat. Het team van IntoLaw Advocaten beschikt over een gegevensbestand met uitspraken en vonnissen van alle politierechtbanken. Op basis daarvan kunnen wij uw boete accuraat berekenen. We doen dit gratis voor u. Kunt u de boete niet betalen? Stuur dan een verzoek voor uitstel van betaling of een afbetalingsplan naar de Dienst Betalingen.

 

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.