Politierechtbank Sint-Niklaas

Kan u als beroepschauffeur zelf de periode kiezen van uw rijverbod? Legt Politierechtbank Sint-Niklaas u ook een geldboete op? Moet u bijkomende kosten betalen? IntoLaw Advocaten kent alle antwoorden. 

Politierechtbank Sint-Niklaas
Kazernestraat 10 - 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 03 760 94 25

Rijverbod? Vraag gratis raad aan IntoLaw Advocaten.
 

Heb ik bij Politierechtbank Sint-Niklaas inspraak in de periode van mijn rijverbod?

Behoudens onder heel uitzonderlijke voorwaarden kan u bij Politierechtbank Sint-Niklaas de periode van uw rijverbod niet zelf kiezen. Zelfs niet als vertegenwoordiger of beroepschauffeur. Slechts heel sporadisch maakt het Parket een uitzondering op deze regel. IntoLaw Advocaten adviseert u gratis of u hiervoor in aanmerking komt.  
 

Hoe zit het met de geldboete en de kosten?

Die zijn vanzelfsprekend ook voor uw rekening. Ze worden via briefwisseling geïnd door de Ontvanger van de Belgische Staat. Kunt u hier niet aan voldoen? Richt dan een brief aan Dienst Betalingen en vraag of men u toestemming wil geven voor uitstel van betaling of een afbetalingsplan.
 

Waar moet ik de theoretische of praktische proeven afleggen?

Indien u eveneens proeven moet afleggen, vraagt het Parket u schriftelijk om het examencentrum van uw keuze kenbaar te maken en brengt het op de hoogte. Het centrum zal dan verder met u afspreken wanneer u de proeven kan afleggen. Wacht vooral niet te lang om de brief van het Parket te beantwoorden, want na 2 tot 3 maanden beslist het zelf waar u de theoretische en praktische proeven moet afleggen.
 

Kan ik mijn geldboete berekenen?  

De ervaring en expertise van onze verkeersadvocaten, gekoppeld aan een ruime database met talloze vonnissen van politierechtbanken in Vlaanderen Brussel, levert IntoLaw Advocaten een schat aan informatie op. Die delen wij graag met u. Bijvoorbeeld om de boete of straf die u boven het hoofd hangt accuraat in te schatten. Geheel gratis, telefonisch of via e-mail.

 

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.