Politierechtbank Sankt Vith

Twee maanden na de uitspraak van een rijverbod door de Politierechtbank Sankt Vith wordt het verstekvonnis betekend. Wat houdt dit zoal in voor u? Wat zijn de praktische gevolgen? Wanneer gaat het rijverbod in? U verneemt het van IntoLaw Advocaten.

Griffie Politierechtbank Sankt Vith
Klosterstrasse 32a - 4780 Sankt Vith
tel.: 080 42 95 46

IntoLaw Advocaten geeft gratis advies bij rijverbod.
 

Wanneer wordt mijn rijverbod door Politierechtbank Sankt Vith uitgevoerd?  

Uw rijverbod gaat in na inlevering van het rijbewijs op de griffie van de Politierechtbank Sankt Vith. De periode kan u niet zelf kiezen, tenzij u argumenten kunt voorleggen, waardoor het Parket een uitzondering kan overwegen. Uw professionele activiteit, bijvoorbeeld als vertegenwoordiger, vormt evenwel geen geldige reden voor de Procureur. IntoLaw Advocaten kan u vertellen welke argumenten wel in aanmerking komen.
 

Mag ik beslissen in welk centrum ik de examens afleg?    

Veroordeelde de Politierechtbank Sankt Vith u naast een rijverbod ook tot het afleggen van theoretische, praktische of psychologische proeven? Dan zal het Parket u een brief sturen met de vraag om een examencentrum te kiezen. Een goede raad: antwoord meteen op deze brief, want na twee tot drie maanden zal het Parket zelf een centrum aanwijzen.  
 

Wat mag ik verwachten als boete?

De Ontvanger van de Belgische Staat stuurt u na enkele maanden een brief met de geldboete en kosten. Hebt u problemen om die te betalen? Het team van IntoLaw Advocaten kan u helpen met het opstellen van een verzoek aan de Dienst Betalingen voor uitstel van betaling of een afbetalingsplan. Op basis van ons gegevensbestand met uitspraken en vonnissen van alle politierechtbanken berekenen wij gratis uw geldboete.

 

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.