Politierechtbank Halle-Vilvoorde

Twee tot drie maanden na de uitspraak van een rijverbod door de Politierechtbank Halle-Vilvoorde, wordt het verstekvonnis betekend. Maar wat betekent dit alles voor u? Wanneer gaat uw rijverbod in, hoe verloopt de procedure en moet u herstelexamens afleggen? Het team van IntoLaw Advocaten deelt zijn expertise met u.

Parket Halle-Vilvoorde
Nerviërsstraat 60 - 1730 Asse
tel.: 02/451.18.11

 

Rijverbod? IntoLaw Advocaten verstrekt gratis advies!
 

Mag ik de periode van het rijverbod zelf bepalen?

Dat is slechts heel sporadisch het geval. Ook het feit dat u uw rijbewijs beroepshalve nodig hebt maakt geen verschil voor de Politierechtbank Halle-Vilvoorde. Alleen om medische redenen kan het Parket uitzonderingen toestaan. IntoLaw Advocaten kan u gratis adviseren of u een kans maakt op zo’n uitzondering.


Betekent een rijverbod van de Politierechtbank Halle-Vilvoorde dat ik ook examens moet afleggen?

Dat is inderdaad zo. In een eerste fase wordt het vonnis uitgevoerd, en krijgt u dus rijverbod. Daarna volgen de proeven. Enkele maanden later krijgt u ook een geldboete en kosten aangerekend door de Ontvanger van de Belgische Staat. Indien nodig helpt het IntoLaw team u om een verzoek te richten aan de Dienst Betalingen voor een afbetalingsplan of een uitstel van betaling.


Hoeveel zal de geldboete bedragen?  

De advocaten verkeersrecht van IntoLaw hebben een pak ervaring en bundelen vonnissen van politierechtbanken in een uitgebreid gegevensbestand. U kunt gratis een beroep doen op hun expertise om de hoogte van uw geldboete goed in te schatten.

 

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.