Alcoholcontrole

Wie kan niet onderworpen worden aan een alcoholtest?

Een alcoholcontrole kan opgelegd worden aan iedereen die op een openbare plaats aanstalten maakt om een voertuig of rijdier te gaan besturen of het bestuurt, dus ook aan fietsers en ruiters. Ook een rij-instructeur of een begeleider kan onderworpen worden aan een controle. Ook iemand die (vermoedelijk) een ongeval heeft veroorzaakt, in dat geval zelfs aan een voetganger. 
 

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.