Contacteer ons voor al uw vragen

Kantoren te Gent, Brussel & Luik:
 

Begijnhoflaan 408, B-9000 Gent

Sinter-Goedelevoorplein 5, B-1000 Brussel

Place des Guillemins 2, B-4000 Luik
 
 
Tel. + 32 (0) 9 265 00 62
Gsm. + 32 (0) 499 81 72 82 (WhatsApp)
Fax. + 32 (0) 9 265 00 66
 
Ons kantoor werd opgericht in 2010 door advocaten Pieter Goetghebuer en Jeroen Vande Sijpe. Vandaag staan wij je bij met een team van 11 interne advocaten, 5 gespecialiseerde medewerkers en meer dan 40 advocaten verspreid over het hele land.
 
Waarom samenwerken met Intolaw?
  • Ons kantoor behandelt hoogstwaarschijnlijk de meeste verkeerszaken over heel België.
  • Wij pleiten onze zaken in zowel Vlaanderen als Wallonië en kunnen hiervoor beroep doen op een team van 47 gespecialiseerde advocaten.
  • Wij geloven in het verlenen van een vrijblijvend en gratis eerste advies. Wij delen onze kennis graag en halen voldoening uit het feit dat je als rechtszoekende zo snel mogelijk weet waar je voor staat.
  • Wij laten onze service elke dag beoordelen door onze cliënten en dit aan de hand van tevreden- heidsenquêtes.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar via een waaier van kanalen (zoals WhatsApp, chatsessie, telefonisch ...)
  • Wij beschikken over een database met meer dan 3.000 uitspraken. Onze database groeit elke dag en is bovendien toegankelijk voor onze cliënten.
  • Wij nemen het volledige administratieve werk uit je handen en regelen alles voor jou met het parket, je verzekeraar, de rechtbank ...
Zit je met vragen? Contacteer ons!
 
 

 

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.