Advocaat verkeersrecht

Waarom samenwerken met Intolaw?

Ons kantoor behandelt hoogstwaarschijnlijk de meeste verkeerszaken over heel België.

  • Wij pleiten onze zaken in zowel Vlaanderen als Wallonië en kunnen hiervoor beroep doen op een team van 47 gespecialiseerde advocaten.
  • Wij geloven in het verlenen van een vrijblijvend en gratis eerste advies. Wij delen onze kennis graag en halen voldoening uit het feit dat je als rechtszoekende zo snel mogelijk weet waar je voor staat.
  • Wij laten onze service elke dag beoordelen door onze cliënten en dit aan de hand van tevredenheidsenquêtes.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar via een waaier van kanalen (zoals WhatsApp, chatsessie, telefonisch …)
  • Wij beschikken over een database met meer dan 3.000 uitspraken. Onze database groeit elke dag en is bovendien toegankelijk voor onze cliënten.
  • Wij nemen het volledige administratieve werk uit je handen en regelen alles voor jou met het parket, je verzekeraar, de rechtbank …

U kan aan ons een volledig vrijblijvend eerste GRATIS ADVIES vragen via onderstaand formulier. U kan ook steeds een bericht sturen via whats app op het nummer 0499/81.72.82 of bellen naar het algemeen nummer 09/265.00.65.

Veelgestelde vragen

Duidelijke kostenafspraken
Betaal je voor onze dienstverlening? Enkel wanneer je geen beroep kan doen op een rechtsbijstandsverzekering. In dat geval maken wij steeds op voorhand duidelijk afspraken over onze kosten.

Betaal je wanneer je rechtsbijstand weigert tussen te komen?
Je betaalt enkel wanneer deze weigering tot tussenkomst aan jou te wijten valt (denk aan niet tijdig betalen van de premie, doorgeven van onjuiste en onvolledige informatie …)

Kan je de samenwerking opzeggen?
Ja, maar houd er wel rekening mee dat de rechtsbijstandsverzekeraar waarschijnlijk niet zal tussenkomen in onze kosten en je hier zelf voor dient in te staan.

Betaal je als je ons de dagvaarding vergeet te bezorgen?
Stuur je ons pas na de zitting de dagvaarding en weigert de rechtsbijstandsverzekering tussen te komen, dan kunnen wij je de geleverde prestaties aanrekenen.