Kosten en ereloon

 Kosten en ereloon

Huidige tarieven zijn richtinggevend en wij maken graag voor u een offerte op maat waarbij rekening wordt gehouden met het aantal dossiers, de hoedanigheid van de debiteuren (consumenten of niet), etc.

Wij hanteren volgende principes:

  • Geen vaste abonnementsvergoeding
  • Er wordt steeds gestreefd alle door u gemaakte kosten aan ons kantoor worden verhaald bij uw debiteur
  • Mogelijkheid tot gebruik van ons online webapplicatie en dit zonder bijkomende kosten
  • Bij een grondige betwisting door de tegenpartij wordt voorafgaandelijk overleg gepleegd en wordt desgevallend aan een verlaagd uurtarief gewerkt.
  • Wij gaan mee met het risico van onze cliĆ«nte. Bij insolventie of een andere vorm van onvermogendheid van de debiteur wordt u slechts een beperkte forfaitaire som aangerekend ter dekking van onze kosten en tijd.

U zal snel vaststellen dat een invordering door Intolaw advocaten doeltreffend en uiterst betaalbaar is. Wij maken dus graag voor u een offerte op maat om alle twijfel weg te nemen. U kan ons hiervoor contacteren op het nummer 09/265.00.65 dan wel een e-mail versturen naar info@intolaw.be.


Actueel

 Net te laat! Hoe hoog is de boete wanneer ik door een rood licht rijd?

Dinsdag 27 Juli 2021

Net te laat! Hoe hoog is de boete wanneer ik door een rood licht rijd?

Was het verkeerslicht nog oranje of net niet? Een kwestie van een seconde, maar wel met hele andere gevolgen! In dit artikel bekijken we hoe dit gecontroleerd wordt, wat de rol is van de plaats waar je door het rood licht rijdt en uiteraard hoe hoog de boete is in Belgiƫ!

Lees meer
 Wanneer ben ik mijn rijbewijs kwijt bij een snelheidsovertreding?

Vrijdag 16 Juli 2021

Wanneer ben ik mijn rijbewijs kwijt bij een snelheidsovertreding?

In de wet wordt bepaald dat bij snelheidsovertredingen over een bepaalde grens er verplicht een rijverbod dient te worden uitgesproken. Daardoor zullen deze overtredingen ook steeds gedagvaard worden voor de Politierechtbank en is een gewone geldboete niet mogelijk. De rechtbank kan niet afwijken van de verplichting om een rijverbod op te leggen, behoudens uitdrukkelijke motivering. De praktijk leert ons echter dat de rechtbank zelden tot nooit gebruik maakt van deze uitzondering.

Lees meer
 Aansprakelijkheid na verkeersongeval

Maandag 12 Juli 2021

Aansprakelijkheid na verkeersongeval

Een van de eerste stappen na een verkeersongeluk is het bepalen wie er nu in fout was. Een eenvoudige vraag, maar het antwoord is dat vaak niet. Dit leidt regelmatig tot ellenlange discussies tussen de betrokken partijen en hun verzekeringsmaatschappijen. In dit artikel lichten we het Europese Aanrijdingsformulier toe en bespreken we wat je best kan doen in het geval van onenigheid.

Lees meer
close menu