Gratis advies?

 Gratis advies?

Krijg gratis advies van een advocaat over uw snelheidsovertreding. Contacteer snel de advocaten van IntoLaw voor gespecialiseerde bijstand.

 

In vele gevallen hebt u bij een rechtsbijstandsverzekering recht op gratis bijstand. Onder andere bij een snelheidsovertreding kan een advocaat van IntoLaw u bijstaan. 

Veel mensen zijn er zelfs niet van op de hoogte dat ze een rechtsbijstandsverzekering hebben. Ze is dikwijls inbegrepen in uw gewone autoverzekering of uw familiale verzekering, maar veel bestuurders weten dat dus niet. Daarnaast kan u ook een aparte (bijkomende) rechtsbijstandsverzekering afsluiten. 

Met zo’n verzekering hebt u recht op een dekking van de kosten van een rechtszaak bij bijvoorbeeld een snelheidsovertreding. Uw advocaat biedt u bijstand in de rechtbank en geeft u meer informatie over de verwachte uitspraak, hoe u zich het beste voorbereidt en of en hoe u in hoger beroep kan gaan. Advies van een gespecialiseerde verkeersadvocaat van IntoLaw biedt altijd een grote meerwaarde

 

Contacteer ons nu voor bijstand van een advocaat betreffende uw snelheidsovertreding.

 

 


Actueel

 Action récursoire d’une assurance après un accident

Donderdag 24 Juni 2021

Action récursoire d’une assurance après un accident

Après un accident où un assuré est reconnu fautif et sous l’influence de l’alcool notamment, l’assurance dispose d’un droit de recours, également appelé action récursoire. Intolaw explique dans cet article ce qu’il faut savoir sur cette action, les notions principales liées au recours, ainsi que les réflexes à avoir dans pareille situation.

Lees meer
 Correctiemarges op snelheidsovertredingen verdwijnen! Wat zijn de gevolgen?

Maandag 21 Juni 2021

Correctiemarges op snelheidsovertredingen verdwijnen! Wat zijn de gevolgen?

Huidig minister van Justitie Vincent van Quickenborne kondigde recent enkele maatregelen aan om de verkeersveiligheid te verhogen en hardrijders aan te pakken. Meer concreet zullen de correctiemarges die het openbaar ministerie toepast op snelheidsovertredingen worden weggewerkt. Maar wat wil dit nu concreet zeggen? En welke gevolgen heeft dit voor personen die te snel rijden?

Lees meer
 Verkeersboetes in Duitsland: wat moet ik betalen?

Dinsdag 15 Juni 2021

Verkeersboetes in Duitsland: wat moet ik betalen?

Als men Duitsland zegt, zal één van de eerste dingen waaraan je denkt de Duitse Autobahn zijn. Het ontbreken van een snelheidslimiet op bepaalde delen van de Duitse wegen spreekt menig vakantieganger en autoliefhebber aan. Maar laat je zeker niet vangen, ook in Duitsland zijn de gevolgen voor een snelheidsovertreding niet te onderschatten.

Lees meer
close menu