Kosten en ereloon

Huidige tarieven zijn richtinggevend en wij maken graag voor u een offerte op maat waarbij rekening wordt gehouden met het aantal dossiers, de hoedanigheid van de debiteuren (consumenten of niet), etc.

Wij hanteren volgende principes:

  • Geen vaste abonnementsvergoeding
  • Er wordt steeds gestreefd alle door u gemaakte kosten aan ons kantoor worden verhaald bij uw debiteur
  • Mogelijkheid tot gebruik van ons online webapplicatie en dit zonder bijkomende kosten
  • Bij een grondige betwisting door de tegenpartij wordt voorafgaandelijk overleg gepleegd en wordt desgevallend aan een verlaagd uurtarief gewerkt.
  • Wij gaan mee met het risico van onze cliënte. Bij insolventie of een andere vorm van onvermogendheid van de debiteur wordt u slechts een beperkte forfaitaire som aangerekend ter dekking van onze kosten en tijd.

U zal snel vaststellen dat een invordering door Intolaw advocaten doeltreffend en uiterst betaalbaar is. Wij maken dus graag voor u een offerte op maat om alle twijfel weg te nemen. U kan ons hiervoor contacteren op het nummer 09/265.00.65 dan wel een e-mail versturen naar info@intolaw.be.

Een analyse betreffende uw specifiek dossier inzake debiteurenbeheer?

Vul dit formulier in en u ontvangt van onze advocaten een eerste inschatting betreffende uw specifiek dossier. Gelieve uw factuur en algemene voorwaarden toe te voegen aan het formulier zodoende een efficiënte dienstverlening te kunnen garanderen.

Formulier

Vul het formulier in

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

close menu