Legal Audit & Consultancy

 • Juridisch optimaliseren van uw bestaande overeenkomsten en algemene voorwaarden:
  Het invorderen van uw facturen veronderstelt duidelijke juridische afspraken met uw klant. Wij analyseren de juridische afdwingbaarheid van uw belangrijkste overeenkomsten en toetsen deze aan de meest voorkomende praktijkgevallen. Bijkomend adviseren wij u waar nodig in het aanbrengen van wijzigingen, steeds rekening houdende met de laatste stand van zaken in de wetgeving en de rechtspraak.

  De sterkte van uw debiteurenbeheer staat en valt met uw juridische positie in het handelsverkeer.
   
 • Juridisch optimaliseren van het intern facturatieproces
  Het invorderen van uw facturen veronderstelt een coherente opvolging van uw debiteuren.
  Wij begeleiden u in het praktisch optimaliseren van uw debiteuren. Na uw intern facturatieproces in kaart te hebben gebracht formuleren wij u concrete voorstellen die rekening houden met de eigenheid van uw onderneming. De sterkte van uw debiteurenbeheer staat en valt met het stroomlijnen van de opvolging van uw debiteuren.
   
 • Up to date houden van de wetgeving
  De wetgeving is onderhevig aan wijzigingen. Wij houden u op regelmatige basis op de hoogte van de laatste wijzigingen in de wetgeving en de rechtspraak.

Neem contact met ons op

Vraag ons gratis advies

Vragen over een overtreding of een ongeval? Hulp nodig bij dagvaarding?

Onze experten staan klaar om gratis uw vragen te beantwoorden! Contacteer ze via:

Wij zijn bereikbaar 7/7, elke dag van 08.30 tot 22.00, ook tijdens het weekend.

Actueel

 Het tijdperk van uurtje-factuurtje loopt in de advocatuur op zijn laatste benen

Dinsdag 30 Maart 2021

Het tijdperk van uurtje-factuurtje loopt in de advocatuur op zijn laatste benen

Bron: Newsweek editie maart 2021 (24/3) Door Filip Michiels Schuiven grote bedrijven hun juristen almaar vaker aan de kant om ze te vervangen door robots? En doen advocatenkantoren binnenkort massaal een beroep op IT’ers? Zo’n vaart zal het nog niet meteen lopen, maar vooral in de VS en in het VK lijkt de opmars van big data en artificiële intelligentie in de juridische sector nog amper te stuiten.

Lees meer
 500 reviews

Woensdag 10 Maart 2021

500 reviews

Er bleek nog geen volledig jaar nodig te zijn om 500 reviews te halen. Het belang van reviews is al uitgebreid aangetoond in sectoren als toerisme en horeca, maar kunnen reviews een rol spelen voor advocaten (en vrije beroepen in het algemeen)?

Lees meer
 Nieuwsbrief november 2020

Donderdag 11 Februari 2021

Nieuwsbrief november 2020

Betaalt u graag zelf uw verkeersboete? In deze nieuwsbrief bespreken we een wetsaanpassing in het verkeersrecht waarmee de overheid op eigen houtje uw boete kan innen. Ook hebben we het over Intolaw’s 10 jarig bestaan en tenslotte nog enkele andere juridische zaken om u op de hoogte te stellen. Laten we beginnen.

Lees meer
close menu 1u