Winter Bob-campagne 2014

vrijdag, november 28, 2014 - 14:15

Op 28 november start de jaarlijkse eindejaars BOB-campagne van het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid (BIVV). Zoals elk jaar zal de politiezone Denderleeuw Haaltert aan deze campagne meewerken.

 

 

Ondanks de vele inspanningen en het nogsteeds groeiende bewustzijn bij de bestuurders blijft het rijden onder invloed één van de belangrijkste oorzaken van verkeersongevallen. Niet alleen tijdens de weekends en de nacht rijden een groot aantal bestuurders onder invloed van alcohol.

Daarnaast stellen onze diensten vast dat er steeds meer vaststellingen zijn van bestuurders die rijden onder invloed van drugs. Bijgevolg zal er tijdens de BOB campagne ook hierop streng worden gecontroleerd.

Uit het verleden blijkt dat de combinatie van sensibilisering en controle resultaat oplevert. Daarom drijft de politiezone Denderleeuw Haaltert het aantal controles tijdens de BOB-campagne gevoelig op.

Naast enkele grote acties zullen er dagelijks kleinere prikacties worden georganiseerd. Ook op de kleinere, zogenaamde sluipwegen, zullen er controles gehouden worden.

Bron: http://www.lokalepolitie.be

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.