79-jarige vrouw doodgereden door dronken bestuurder in Haaltert

dinsdag, april 12, 2016 - 19:15

In Haaltert is zondagavond een 79-jarige vrouw op haar fiets doodgereden door een wagen. De bestuurder reed allicht te snel en bleek geïntoxiceerd, meldt het parket van Oost-Vlaanderen.

Het ongeval gebeurde op de Iddergemse Steenweg omstreeks 21.45 uur. Een 79-jarige vrouw werd achteraan aangereden door een auto. Het slachtoffer overleed ter plaatse.

Het parket van Oost-Vlaanderen stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. "Volgens de eerste bevindingen zijn er aanwijzingen dat de autobestuurder met overdreven snelheid reed", zegt een parketwoordvoerster. "Bovendien bleek de autobestuurder geïntoxiceerd."

De bestuurder, een 44-jarige man uit Ninove, werd opgepakt en wordt maandag voor de onderzoeksrechter geleid. Het parket vordert zijn aanhouding. Het rijbewijs van de man werd al voor 15 dagen ingetrokken.

Bron: Belga

Laat uw boete, rijverbod of gevangenisstraf onmiddellijk berekenen!

Vul onderstaande boeteformulier in en u ontvangt een accurate inschatting van de straf of boete die u mag verwachten voor uw verkeersovertreding. Wij maken gebruik van uw informatie (uiteraard), de expertise van onze advocaten en onze uitgebreide databank aan vonnissen uit het verleden om de mogelijk boete, duurtijd van het rijverbod of gevangenisstraf te berekenen.

Waarom hebben we welke gegevens nodig? In sommige gevallen is het noodzakelijk dat wij u extra informatie of toelichting bezorgen bij de berekening van de boete (bv. omstandigheden, uitzonderingen, etc). Onze advocaten bezorgen u deze telefonisch of via uw e-mailadres, geheel gratis.